Twisters: Στα σκαριά το sequel της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Glen Powell και Daisy Edgar - Jones
NewsroomΈνα σίκουελ της ταινίας «Twisters» με πρωταγωνιστές τους Γκλεν Πάουελ (Glen Powell) και Ντέιζι Έντγκαρ -Τζόουνς (Daisy Edgar - Jones), φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις Universal Pictures και Warner Bros, σύμφωνα με πληροφορίες του Daniel Richtman (μέσω του Maxblizz).
Η υπόθεση και οι συντελεστές
Η ταινία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, ήταν ένα αυτόνομο σίκουελ του επιτυχημένου «Twister» του 1996, σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ (Mark L. Smith) και βασισμένο σε μία ιστορία του Τζόσεφ Κοζίνσκι (Joseph Kosinski).
Σύμφωνα με τη σύνοψη, το «Twisters» επικεντρώνεται σε «δύο αντίθετες δυνάμεις, που συναντιούνται για να προσπαθήσουν να προβλέψουν και ενδεχομένως να δαμάσουν την τεράστια δύναμη των ανεμοστρόβιλων στην Οκλαχόμα».
Το έργο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λι Άιζακ Τσανγκ (Lee Isaac Chung) σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας 372 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό του, που ήταν 155 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είναι πλέον διαθέσιμη για streaming στο Prime Video.
Η παραγωγή του νέου σίκουελ αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2026.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών