Eddie Murphy: Θα είναι ο νέος Επιθεωρητής Κλουζό στο sequel του «Ροζ Πάνθηρα»
NewsroomΟ διάσημος ηθοποιός Έντι Μέρφι (Eddie Murphy) αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα αναλάβει τον ρόλο του Επιθεωρητή Κλουζό στην επερχόμενη ταινία της σειράς «Ροζ Πάνθηρας».
Το νέο κεφάλαιο
Μιλώντας στην εκπομπή Today, ο Μέρφι τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να εμπλακεί σε πολλά νέα πρότζεκτ, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά: «Είχα σχεδιάσει να επιβραδύνω, και τα πράγματα απλώς συνέβησαν», εξήγησε, προσθέτοντας πως παράλληλα ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τον Τζορτζ Κλίντον και το μουσικό του σχήμα Parliament-Funkadelic, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει το «Shrek 5».
Σχετικά με τον ρόλο του Επιθεωρητή Κλουζό, ο Μέρφι σχολίασε με χιούμορ στην ερώτηση αν ο χαρακτήρας θα παραμείνει γαλλικής καταγωγής: «Ίσως. Λοιπόν, πρέπει να είναι Γάλλος, αλλά μπορεί και να είναι Αϊτινός. Θα σου πω μόνο αυτό: είναι Μαύρος. Είναι σίγουρα Μαύρος».
Ο Επιθεωρητής Κλουζό έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην κλασική ταινία «The Pink Panther» του 1963, σε σκηνοθεσία Μπλέικ Έντουαρντς. Στο φιλμ πρωταγωνιστούσε ένας αδέξιος ντετέκτιβ που προσπαθούσε να αποτρέψει την κλοπή του διάσημου διαμαντιού «Ροζ Πάνθηρας». Ο χαρακτήρας αποτελεί σατιρική εκδοχή του Ηρακλή Πουαρό της Αγκάθα Κρίστι.
Πρώτος τον ρόλο ενσάρκωσε ο Πίτερ Σέλερς, ενώ ακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Άλαν Άρκιν, Ρότζερ Μουρ και πιο πρόσφατα ο Στιβ Μάρτιν στα reboot του 2006 και 2009.
- Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Προχώρησε σε μαζικές σφαγές και καταστροφές»
- «Φωτιές» ανάβει η συζήτηση για το επίδομα ανεργίας: Οι διαφορετικές απόψεις στο «γαλάζιο» εσωτερικό και τα πυρά της αντιπολίτευσης
- Μαζωνάκης: Alert για πιθανή θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης - Το διαγραμμένο βίντεο της γιατρού και οι καταγγελίες για την αδρεναλίνη
- Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία - Εικόνες από το σημείο