Σινεμά|09.05.2019 13:47

Μετά το Game of Thrones... οι Watchmen - Δείτε το πρώτο τρέιλερ (vid)

Newsroom

Το HBO  έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές με το «Game of Thrones», αλλά φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος για τη συνέχεια. Εδώ και καιρό υπήρχαν οι φήμες πως η νέα σειρά του καναλιού μετά το τέλος του Game of Thrones θα είναι βασισμένη στους «Watchmen» και πριν μερικές ώρες δημοσιεύθηκε το πρώτο τρέιλερ.

Μια δεκαετία πριν οι περισσότεροι δεν γνώριζαν την ύπαρξή τους, αλλά η ταινία του Zach Snyder τους έβαλε στη ζωή μας. Η παρέα του Doctor Manhattan και του προβληματισμένου αντιήρωα Rorschach ήταν μια υπέροχη πινελιά στο υπερηρωικό σύμπαν του κινηματογράφου και τώρα έρχεται το ΗΒΟ επιδιώκει να τους βάλει στην καθημερινότητά μας με την νέα σειρά.

Η σειρά αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη το ερχόμενο φθινόπωρο και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η κατάσταση αναμένεται διαφορετική σε σχέση με την ταινία.Με τo cast να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Jeremy Irons, Regina King και Tim Blake Nelson είναι βέβαιο πως βρήκαμε ήδη τι θα παρακολουθήσουμε μετά το τέλος του Game of Thrones!

Game of ThronesHBOWatchmen