Σινεμά|09.05.2019 18:06

Έρχεται το «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» στις αίθουσες

Newsroom

Τι θα λέγατε για μια ημέρα Ημέρα X-Men που θα γιορτάζει τους αγαπημένους χαρακτήρες, τους ηρωικούς μεταλλαγμένους του κινηματογραφικού σύμπαντος των X-Men; Hη Δευτέρα 13 Μαΐου, η 20th Century Fox θεσπίζει την Ημέρα X-Men για να γιορτάσει την 20ετή κορύφωση του έπους των μεταλλαγμένων. 

Η ταινία «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» που ολοκληρώνει το έπος της Marvel στη μεγάλη οθόνη θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου 2019 (και σε 3D). Η υπόθεση:

Πρόκειται για την ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Το στούντιο της Fox δηλώνει ότι αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.

Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ
Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Νίκολας Χουλτ, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Έβαν Πίτερς, Τζέσικα Τσαστέιν

X-MenMarvel