Wicked: For Good - Στον «αέρα» το τελικό τρέιλερ του δεύτερου μέρους του πετυχημένου μιούζικαλ
NewsroomΔόθηκε στη δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Wicked: For Good», της συνέχειας της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ.
Τι θα δούμε στο δεύτερο μέρος
Οι υποψήφιες για Όσκαρ πρωταγωνίστριες Σίνθια Ερίβο (Cynthia Erivo) και Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζον Μ. Τσου (Jon M. Chu).
Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «η Elphaba ως η Κακιά Μάγισσα της Δύσης, ζει εξόριστη στο δάσος ενώ συνεχίζει τον αγώνα της για την απελευθέρωση των Σιωπηλών ζώων του Οζ. Ταυτόχρονα προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια που γνωρίζει για τον Μάγο (Τζεφ Γκόλντμπλουμ). Από την άλλη η Glinda έχει αναδειχθεί σε λαμπερό σύμβολο του Καλού για ολόκληρο το Οζ. Ζει στο παλάτι της Σμαραγδένιας Πόλης και απολαμβάνει τα προνόμια της δημοτικότητάς της. Με τις οδηγίες της Madame Morrible (Μισέλ Γιο) αναλαμβάνει επίσης να καθησυχάσει όλους τους κατοίκους πως όλα βαίνουν καλώς, υπό τη διακυβέρνηση του Μάγου».
Το σενάριο υπογράφουν οι Γουίνι Χολτζμαν (Winnie Holzman) και Ντάνα Φοξ (Dana Fox) ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Τζόναθαν Μπέιλι (Jonathan Bailey), Ίθαν Σλέιτερ (Ethan Slater), Μπόουεν Γιανγκ (Bowen Yang), Μαρίσα Μποντ (Marissa Bode), Πίτερ Ντίνκλατζ (Peter Dinklage), Μπρόουιν Τζέιμς (Bronwyn James) και Μάικλ Γκουαρνέρα (Michael Guarnera).
Το «Wicked: For Good» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου, έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Wicked», που κέρδισε πάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και απέσπασε 2 Όσκαρ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
- «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»: Συγκλονιστικές στιγμές στην πομπή των «αετόπουλων» στην Τούμπα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Ο Πούτιν συμφώνησε να σταματήσει τις επιθέσεις στο Κίεβο για μια βδομάδα λέει ο Τραμπ
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του