Brad Pitt: Στην Αθήνα μετά τα γυρίσματα στην Ύδρα για την ταινία «The Riders»
NewsroomΣτην Αθήνα βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων που έκανε στην Ύδρα για τη νέα του ταινία «The Riders».
Στη Χαλκίδα η συνέχεια των γυρισμάτων
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Buongiorno», ο ηθοποιός μεταφέρθηκε από την Ύδρα στην πρωτεύουσα με ένα πολυτελές σκάφος, ενώ πλάνα από την άφιξή του προβλήθηκαν στην εκπομπή.
Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ανέφερε ότι υπάρχει πληροφορία πως η ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη συμμετείχε στα γυρίσματα στην Ύδρα και μάλιστα είχε κοινή σκηνή με τον Μπραντ Πιτ. «Με το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που σίγουρα έχει υπογράψει δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η Κατερίνα Ζαρίφη πρόσθεσε ότι ο Μπραντ Πιτ αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταβεί στη Χαλκίδα, όπου θα συνεχιστούν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας.
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα