Σινεμά|31.05.2019 19:34

Η Καρδερίνα: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας με τη Νικόλ Κίντμαν (vid)

Newsroom

Το βιβλίο της Ντόνα Ταρτ, που έχει βραβευτεί με Pulitzer, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Ανσελ Ελγκορτ και Νικόλ Κίντμαν, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Κρόλεϊ.

«Στο Αμστερνταμ, ονειρεύτηκα ότι είδα ξανά τη μητέρα μου. Είχε τα ίδια όμορφα, τιρκουάζ μάτια. Όταν την έχασα, έχασα κάθε σημάδι που θα μπορούσε να με οδήγησε σε ένα πιο όμορφο μέρος», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Ελγκορτ στο τρέιλερ. 

Στα δεκατρία του, ο Θίο Ντέκερ, γιος μιας αφοσιωμένης μητέρας και ενός ασυλλόγιστου, κατά κύριο λόγο απόντα πατέρα, επιζεί ως εκ θαύματος από ένα τραγικό συμβάν του ρημάζει τη ζωή. Μόνος κι απροστάτευτος στη Νέα Υόρκη, τελικά θα βρει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Θαμπώνεται από το καινούριο του σπιτικό στη Λεωφόρο Παρκ, αγανακτεί με συμμαθητές που δεν ξέρουν πώς να τον αντιμετωπίσουν, βασανίζεται από μια αβάσταχτη νοσταλγία για τη μητέρα του και, όσο περνάει ο καιρός, αγκιστρώνεται σε αυτό που διατηρεί πιο έντονη τη θύμησή της: ένα μικρό, ανεξήγητα σαγηνευτικό πίνακα που τελικά παρασύρει τον Θίο στον υπόκοσμο και την παρανομία…

Η ιστορία είναι μια στοιχειωμένη οδύσσεια μέσα στη σύγχρονη Αμερική και ένα δράμα συναρπαστικής έντασης. Συνδυάζοντας απίστευτα ζωντανούς χαρακτήρες με συγκλονιστικό σασπένς, αποτελεί ένα εκπληκτικό, εθιστικό μεγαλούργημα – μια καθηλωτική ιστορία γύρω από την απώλεια και την προσκόλληση, την επιβίωση και την αυτο-επινόηση, αλλά και τα βαθύτερα μυστήρια του έρωτα, της ταυτότητας και του πεπρωμένου.

T

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer.

Νικόλ Κίντμαντρέιλερ