Σινεμά|03.06.2019 16:51

Νέο τρέιλερ La Casa De Papel 3: Η βίαιη σύλληψη που ενώνει ξανά τη συμμορία (vid)

Newsroom

Το Netflix δημοσίευσε νέο τρέιλερ από τον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο του «La Casa de Papel». Ο «Profesor» και οι πάμπλουτοι «μαθητές» του το σκάνε, μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και πάνε σε μέρη εξωτικά, προκειμένου να ζήσουν τη «μεγάλη ζωή». Δεν κυλούν, όμως, όλα ρόδινα, καθώς ο «Ρίο» συλλαμβάνεται και η «Τόκιο» φέρνει κοντά όλη τη «συμμορία» με τις μάσκες του Νταλί για να καταστρώσουν σχέδιο απελευθέρωσης. 

Στο τρέιλερ, αφού απομακρύνθηκε με το ένα δισεκατομμύριο ευρώ από το Βασιλικό Ισπανικό Νομισματοκοπείο (FNMT), ο Καθηγητής λαμβάνει μια τηλεφωνική κλήση. Ένα από τα μέλη της συμμορίας έχει συλληφθεί. Ο μόνος τρόπος για να τον σώσουν και να προστατέψουν το μυστικό των άλλων, είναι να τους μαζέψουν όλους μαζί και πάλι για να κάνουν μια νέα ληστεία, τη μεγαλύτερη ληστεία που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιευτεί το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν, το οποίοι δείχνει ότι η πλοκή να ξεκινά σε εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της σειράς... ξοδεύουν τα εκατομμύρια τα οποία έκλεψαν στη ληστεία της Μαδρίτης και ολοκληρώθηκε στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια ισπανική πρωτότυπη διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY. Μέσα από το La Casa De Papel, αγαπήσαμε τους πρωταγωνιστές, αλλά και δύο τραγούδια που ακούμε από τότε στην διαπασών. Το κλασικό πλέον «Βella Ciao», αλλά και το τραγούδι των τίτλων αρχής, το «My life is going on» της Σεσίλια Κρουλ, η οποία μίλησε στο ethnos.gr για την επιτυχία της σειράς

Στις 19 Ιουλίου επιστρέφει ο τρίτος κύκλος του La Casa De Papel.

Δείτε φωτογραφίες:

La casa de papelNetflix