Σινεμά|13.11.2018 16:59

Σειρά στο Netflix το «Pacific Rim»

Newsroom

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα έχει στα σκαριά πέντε νέες anime σειρές, οι οποίες είναι: Pacific Rim, Altered Carbon, Cagaster of an Insect Cage, Yasuke και Trese.

Η ιστορία του «Pacific Rim» θα επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια, ένα έφηβο αγόρι και την μικρή αδερφή του, που αναγκάζονται να πιλοτάρουν ένα παρατημένο Jaeger εν μέσω εχθρικού περιβάλλοντος για να βρουν τους χαμένους γονείς τους. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Κρεγκ Κάιλ και Γκρεγκ Τζόνσον.

Για το «Altered Carbon» το Netflix δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλές πληροφορίες. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με την ομότιτλη sci-fi σειρά και θα αναπτύσσει τη πλούσια μυθολογία της. Το σενάριο θα υπογράψει ο Ντάι Σάτο και ο Τσουκάσα Κόντο.

Από το στούντιο κινουμένων σχεδίων, Gonzo, το «Cagaster of an Insect Cage» είναι μετά-αποκαλυπτική ιστορία, όπου μια παράξενη ασθένεια, το Cagaster, μετατρέπει τους ανθρώπους σε τεράστια δολοφονικά έντομα. Η σειρά θα έχει ως βάση το manga με το ίδιο όνομα και θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες ενός νεαρού ζευγαριού να επιβιώσει. Ο Koichi Chigira θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς.

Το «Yasuke» μας μεταφέρει σε μια Ιαπωνία που είναι διαχωρισμένη από πόλεμο και είναι γεμάτη με μαγεία και ρομπότ. Η ιστορία ακολουθεί έναν Αφρικανό συνταξιούχο Ρόνιν που θα πρέπει να πάρει ξανά το σπαθί του, όταν θα του αναθέσουν να μεταφέρει ένα μυστηριώδης παιδί που οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να τον εξοντώσουν. Το στούντιο παραγωγής θα είναι η «MAPPA», ενώ ο Κιθ Στανφιλντ θα χαρίσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή. Δημιουργός, σκηνοθέτης και ειδικός παραγωγός θα είναι ο Λεζάν Τόμας, ενώ ο Φλάινγκ Λοτούς θα αναλάβει τη μουσική και θα είναι ειδικός παραγωγός.

Το «Trese» βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel στο οποίο μια γυναίκα, η Alexandra Trese, τα βάζει με τον εγκληματικό υπόκοσμο που αποτελείται από σατανικά υπερφυσικά όντα. Το σενάριο διαδραματίζεται στην Manila των Φιλιππίνων. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Τζέι Ολίβα. 

κινούμενα σχέδιαNetflix