Σινεμά|24.06.2019 20:13

Netflix: Το «You» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν (vid)

Newsroom

Το ψυχολογικό θρίλερ «You», το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Caroline Kepnes, έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και πήρε το εισιτήριο για δεύτερη σεζόν. Προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 μέσα από το Netflix, κερδίζοντας εκατομμύρια θεατές. 

H πρώτη σεζόν επικεντρώνεται στον Joe Godlberg (Πεν Μπάντζλι) που αποκτά εμμονή με μια κοπέλα που γνωρίζει και την παρακολουθεί εμμονικά, ενώ η δεύτερη θα είναι εμπνευσμένη από το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέας Caroline Kepnes με τίτλο «Hidden Bodies» και θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Joe στο Λος Άντζελες. Εκεί θα συναντήσει τη Love, μια σεφ που δεν ασχολείται τόσο με τα social media. Ο Barnett θα υποδυθεί τον κολλητό φίλο της Love, στο ρόλο της οποίας θα είναι η Victoria Pedretti.

«Θα μπούμε στην ζωή του Joe περισσότερο καθώς όλοι θέλουμε να μάθουμε πιο πολλά για όλα όσα έκανε μέχρι τότε», σχολίασε η συνδημιουργός της σειράς, Sera Gamble. «Όσο γράφαμε το σενάριο σχετικά με την πλοκή της δεύτερης σεζόν, υπήρχε μια βασική γραμμή - πως ο Τζο είχε μια φρικτή παιδική ηλικία και αυτό έπαιξε ρόλο στο τι έγινε ως ενήλικας. Σε κάθε περίπτωση όμως θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως αρκετοί από εμάς είχαν απαίσια παιδικά χρόνια και οι περισσότεροι δεν κάναμε αυτό που έκανε ο Τζο», συμπλήρωσε.  

Παράλληλα, η Sera Gamble τόνισε πως ο πρωταγωνιστής «δεν είναι ένας αιμοδιψής δολοφόνος» όπως θεωρούν όλοι. «Απλώς σκοτώνει για να γίνει το δικό του και να ελέγχει τους γύρω του», λέει η ίδια. «Δεν θέλει να ξανασκοτώσει ποτέ κανέναν, αλλά ενδεχομένως στην δεύτερη σεζόν να καταλήξει να το ξανακάνει», σημειώνει. «Είναι συντετριμμένος μετά την Μπεκ και εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως αρκετός κόσμος βλέπει την σειρά επειδή στην πρώτη σεζόν ερωτεύτηκαν την Elisabeth Lail, που την υποδύεται. Νομίζω θα ήταν χαζό να βάλουμε κάποιον άλλον στη θέση της», καταλήγει.  

Netflix