Σινεμά|25.06.2019 14:05

Μάικλ Τζόρνταν και αδερφές Γουατσόφσκι στη νέα ταινία Matrix (vid)

Newsroom

Εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορούν φήμες ότι η Warner Bros ετοιμάζεται να προωθήσει ένα reboot της αξέχαστης sci-fi τριλογίας των αδερφών Γουατσόφσκι, «The Matrix». Στη νέα Martix ταινία, όπως ανακοινώθηκε, θα πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Ο 32χρονος ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 και το όνομά του έγινε γνωστό μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες «Fantastic Four» και «Creed».

Σύμφωνα με τo Discussing Film οι αδερφές Γουατσόφσκι επιστρέφουν και θα σκηνοθετήσουν το νέο «Matrix», ενώ λέγεται ότι η εταιρία του Τζόρνταν «Outlier Society Production» θα είναι συμπαραγωγός. Δεν είναι γνωστό ακόμα το καστ της ταινίας και η πλοκή, αλλά φήμες θέλουν το νέο Matrix να επικεντρώνεται στον Μορφέα σε νεαρή ηλικία και τον ρόλο του να ερμηνεύει ο Τζόρνταν. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο Σικάγο στις αρχές του επόμενου χρόνου. 

Η αρχική τριλογία βρίσκει τους ανθρώπους να ζουν σε μία ψηφιακή πραγματικότητα, χωρίς να το γνωρίζουν. Ένας προγραμματιστής, ο Νίο (Κιάνου Ριβς), αντιλαμβάνεται την αλήθεια και γίνεται η ελπίδα της ανθρωπότητας για σωτηρία. Πρόσφατα ο Κιάνου Ριβς εξέφρασε ενδιαφέρον να επιστρέψει στο σύμπαν του Matrix, μόνο όμως εάν εμπλακούν και οι αδερφές Γουατσόφσκι στη διαδικασία. 

MatrixΧόλιγουντ