Σινεμά|16.11.2018 15:38

Νικόλ Κίντμαν και Χιου Γκραντ πρωταγωνιστούν σε νέα σειρά

Newsroom

Όσο εμείς περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς «Big Little Lies», η Νικόλ Κίντμαν δίνει ακόμα μία ψήφο εμπιστοσύνης στο ΗΒΟ, υπογράφοντας για να πρωταγωνιστήσει σε νέα μίνι σειρά παραγωγής του τηλεοπτικού δημιουργού, Ντέιβιντ Ε. Κέλι.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ, η Κίντμαν θα υποδυθεί την Γκρέις, μια ψυχολόγο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, συμβουλεύοντας γυναίκες να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και να μην κρίνουν τους άντρες βασισμένες σε πρώτες εντυπώσεις. Η Γκρέις έχει έναν αφοσιωμένο σύζυγο, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος ογκολόγος και έναν μικρό γιο που πηγαίνει σε ένα πολύ καλό ιδιωτικό σχολείο στη Νέα Υόρκη. Όλα, όμως, θα ανατραπούν σε μία στιγμή, στο άκουσμα μιας βίαιης δολοφονίας με την οποία σχετίζεται ο σύζυγός της, ο οποίος με τη σειρά του εξαφανίζεται, διαλύοντας εντελώς την εικόνα της ηρωίδας για την ως τότε ζωή της. 

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα σκηνοθετηθεί από την Σουζάν Μπίερ. Το βιβλίο της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ κυκλοφόρησε το 2014. 

Χιου ΓκραντΝικόλ Κίντμανσειρά