Σινεμά|15.07.2019 14:01

James Bond: Η Λασάνα Λιντς του Captain Marvel στον ρόλο του πράκτορα 007

Newsroom

Από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει να ερμηνεύει τον ρόλο του περίφημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ, οι θιασώτες των ταινιών του 007 αναρωτιούνται και συζητούν στα social media για το ποιος μπορεί να είναι ο διάδοχος του γνωστού ηθοποιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Mail on Sunday» τον ρόλο πιθανώς διεκδικεί η Βρετανή σταρ Λασάνα Λιντς (Lashana Lynch), η οποία συμμετέχει στην 25η ταινία Μποντ που γυρίζεται αυτήν τη στιγμή στην Ιταλία. 

​Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι στην επόμενη ταινία της δημοφιλούς σειράς, πρωταγωνίστρια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η 31χρονη εντυπωσιακή Βρετανίδα ηθοποιός Λασάνα Λιντς, η οποία ήρθε στο προσκήνιο με την ταινία «Captain Marvel» του 2019, στην οποία έπαιξε τη «Maria Rambeau».

T

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται ότι η Λασάνα δεν είναι ακριβώς ο νέος Μποντ, αλλά ένας νέος χαρακτήρας που παίρνει τον κωδικό του πράκτορα 007 όταν εκείνος αποχωρεί από τη μυστική υπηρεσία MI6. Η ιστορία της ταινίας που γυρίζεται ήδη ξεκινά με τον Μποντ να έχει αποσυρθεί από το επάγγελμα του πράκτορα και να βρίσκεται στην Τζαμάικα. Υπάρχει μια ιδιαίτερη σκηνή -σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας- στην οποία ο Μ (τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς) λέει «έλα μέσα 007» και το κοινό βλέπει να μπαίνει μια μαύρη, όμορφη γυναίκα... αντί για τον Ντάνιελ Κρεγκ ή κάποιον «αντίστοιχο» αντικαταστάτη του. 

T

Ο Μποντ εφαρμόζει τα γνωστά κόλπα για να κατακτήσει τη νέα 007, αλλά αυτά δεν πτοούν την όμορφη έξυπνη πράκτορα, που δεν έχει καμία πρόθεση να υποκύψει στη γοητεία του. Η πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι πλέον «τα κορίτσια του Bond» θα λέγονται και θα αντιμετωπίζονται ως «γυναίκες πράκτορες».

T

Μένει να διαπιστώσουμε στην πράξη κατά πόσο ο νέος πράκτορας 007 θα αποτελέσει έκπληξη. To «Bond 25» αναμένεται να ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, που ήταν το 2019, καθώς υπήρξαν προβλήματα στο σενάριο και αποχώρησε ο πρώτος σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ. Παράλληλα, η παραγωγή καθυστέρησε κι άλλο, όταν ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων και διακόπηκαν τα γυρίσματα δύο εβδομάδες. Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι.

Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας φαίνεται να είναι ο Απρίλιος του 2020, με τον πρωταγωνιστή του «Bohemian Rapsody», Ράμι Μάλεκ, να εμφανίζεται ως ο τελευταίος αντίπαλος του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου. Δείτε τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, τον Ντάνιελ Κρεγκ (Τζέιμς Μποντ #007), τον Τζέφρι Ράιτ (Φέλιξ) και την Λασάνα Λιντς (Νόμι) πίσω από τις κάμερες, στην Καραϊβική.

Ντάνιελ ΚρεγκΤζέιμς ΜποντΛασάνα Λιντς