Σινεμά|16.11.2018 18:05

Η Σαμπρίνα επιστρέφει μ' ένα special Christmas επεισόδιο (vid)

Newsroom

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φανατικούς θαυμαστές της αμερικανικής σειράς «Chilling Adventures of Sabrina». Σε λίγες μέρες, θα προβληθεί ένα έξτρα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με τίτλο «A Midwinter's Tale». 

Η υπόθεση του επεισοδίου σύμφωνα με το TVLine είναι η εξής: 

«Η Crurch of Night, όπως κάθε άλλη ομάδα μαγισσών, γιορτάζει το Χειμερινό Ηλιοστάσιο - τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς - όπου οικογένειες μαζεύονται γύρω από τη Yule Fire για να τραγουδήσουν παγανιστικά κάλαντα, να αφηγηθούν ιστορίες φαντασμάτων και να αντιμετωπίσουν τα υπερφυσικά πλάσματα που έρχονται να κάνουν σκανδαλιές.

Από τη στιγμή που κατά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο το πέπλο μεταξύ αυτού του κόσμου και του επόμενου βρίσκεται στο λεπτότερο του σημείο, είναι η τέλεια περίπτωση για να διεξαχθεί μία συνεδρίαση - την οποία συγκαλεί η Sabrina, προκειμένου να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη μητέρα της.

Αλλά οι διακοπές είναι επίσης η εποχή των προσκεκλημένων και επισκεπτών - εξίσου επιθυμητών και ανεπιθύμητων- και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κατέβει από την καμινάδα». 

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. 

ΣαμπρίναNetflixσειρά