Σινεμά|20.07.2019 15:13

La Casa de Papel - Netflix: Στον αέρα όλα τα επεισόδια του τρίτου κύκλου (vid)

Newsroom

Εδώ και λίγα λεπτά είναι διαθέσιμα τα οκτώ επεισόδια του «La Casa de Papel» από τον τρίτο κύκλο στο Netflix. H δεύτερη σεζόν της Ισπανικής σειράς είχε σταματήσει σε ένα κομβικό σημείο, αφήνοντας τους τηλεθεατές σε μεγάλη αγωνία. Τα νέα επεισόδια, όμως, πρόκειται να τους αποζημιώσουν, αφού η πλοκή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να καθηλώσει τους συνδρομητές του Netflix για ακόμη μια φορά.

Η σύλληψη του Ρίο πυροδοτεί εξελίξεις που θα φέρουν την επιτυχημένη συμμορία σε σφοδρή σύγκρουση με τις Αρχές. Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι οι νέοι χαρακτήρες είναι η 47χρονη Νάτζα Νίμρι που θα ηγηθεί των αστυνομικών επιχειρήσεων ως Αλίσια Σέρα, ο Ισπανοαρμένιος Χοβίκ Κεουτσκεριάν με το κωδικό όνομα «Μπογκοτά» (φίλος του Ελσίνκι), ο Αργεντινός σταρ Ροδρίγο ντε λα Σέρνα που θα αναλάβει τον ρόλο του «μηχανικού» πίσω από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς της συμμορίας, ο Κροάτης Λούκα Πέρος σε συμπληρωματικό ρόλο, καθώς και ο Ισπανός Φερνάντο Καγιό στον ρόλο του Ταμάγιο.

Διαβάστε ακόμα: The Witcher: Εντυπωσιακό το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix 

Το «La Casa de Papel», δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα, προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017. To Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς τον Δεκέμβριο του 2017 και σε χρόνο ρεκόρ είχε στη μεγάλη αρχειοθήκη του μια πολύτιμη επιτυχία: τη δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του, που εκτός των άλλων τιμήθηκε με βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

T

Κάτι το ισπανικό ταμπεραμέντο που... μπλέχτηκε με τη χολιγουντιανή ιδέα της ληστείας και ομηρείας του «συστημικού» ισπανικού νομισματοκοπείου, κάτι το επαναστατικό του θέματος που ήρθε και έδεσε με τη θριαμβευτική απόδοση του «Bella Ciao», και η σειρά απογειώθηκε. Καθόλου τυχαία σήμερα απολαμβάνει ευρεία αποδοχή σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Γαλλία και η Αργεντινή, που έχουν βιώσει οξεία οικονομική και κοινωνική κρίση.

T

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά – φαινόμενο έχει πάρει το «πράσινο φως» για ακόμη μία χρονιά. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε το Netflix στην εφημερίδα «El Periodico». Μέχρι στιγμής, το τι θα γίνει στην τέταρτη σεζόν παραμένει άγνωστο, κι αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που διέρρευσαν για το τρίτο κύκλο, η υπόθεση θα αποκαλυφθεί λίγο πριν την πρεμιέρα, όπως έγινε και φέτος.

NetflixLa casa de papel