Σινεμά|19.07.2019 13:31

Cats: Το τρέιλερ που προκάλεσε «νευρική κρίση» στο Twitter (vid)

Newsroom

Πριν λίγη ώρα, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού μιούζικαλ «Cats» του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, σε σκηνοθεσία Τom Hooper. 

Το live-action remake περιλαμβάνει ένα λαμπερό καστ, με ονόματα όπως η Τζένιφερ Χάντσον, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Ίντρις Έλμπα, o Τζέιμς Κόρντεν, ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν και η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς. 

Οι πρώτες αντιδράσεις για το σύντομο βίντεο είναι ανάμεικτες. Κάποιοι το βρήκαν πολύ ωραίο και καλαίσθητο, ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτηρίζουν τις μορφές «τρομακτικές» και «ανατριχιαστικές». Επίσης, οι περισσότεροι χρήστες του Twitter τονίζουν πως θα προτιμούσαν οι ήρωες να εμφανίζονται, όπως στο θεατρικό, με στολές και μακιγιάζ, ενώ άλλοι εστιάζουν στο λάθος μέγεθος των «γατών». 

T
T
T
T

Το έργο αφηγείται την ιστορία μίας φυλής γατών τη νύχτα που αποφασίζουν ποια από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή. Το μιούζικαλ βασίστηκε στο πανέξυπνο «Old Possum’s Book of Practical Cats» του Τ.Σ. Έλιοτ, του σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα και μοντερνιστή ποιητή, που βραβεύτηκε με το Νόμπελ λογοτεχνίας το 1948. Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End του Λονδίνου το 1981.

Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το «Memory», μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. 

μιούζικαλCatsτρέιλερ