Σινεμά|24.07.2019 16:56

Marvel: H Νάταλι Πόρτμαν θα είναι ο επόμενος «Thor»

Newsroom

Μετά το τέλος του «Avengers Endgame» οι θαυμαστές των ταινιών της Marvel σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την έκπληξη. Στο φεστιβάλ «Comic Con», η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) σήκωσε… το σφυρί του Thor και προανήγγειλε την απόλυτη εξέλιξη του υπερήρωα. 

Η ηθοποιός επιστρέφει στο Marvel Cinematic Universe με έναν πολύ ανατρεπτικό ρόλο. Στην νέα ταινία «Thor: Love and thunder», η 38χρονη Πόρτμαν θα ενσαρκώσει τον θηλυκό Thor, παρέα, φυσικά, με τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

Για τους θαυμαστές της Marvel που μπερδεύτηκαν με την... αλλαγή φύλου του Thor, ο σκηνοθέτης Taika Waititi εξήγησε ότι η πλοκή της ταινίας θα βασιστεί σε μια ιστορία του 2014, στην οποία ο Thor χάνει τις υπερδυνάμεις του και η Τζέιν Φόστερ παίρνει τα ηνία και το μαγικό σφυρί Mjolnir.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά ο σκηνοθέτης από τη Νέα Ζηλανδία ξεκαθάρισε ότι το όνομα της θηλυκής εκδοχής του Thor θα είναι «Mighty Thor». Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2021 και οι συντελεστές έχουν ήδη πλημμυρίσει τα social media με αναρτήσεις για το νέο κινηματογραφικό ταξίδι φαντασίας της Marvel.

Βγαλμένος από τη σκανδιναβική μυθολογία και τη Βαλχάλα, ο γιος του Odin, Thor εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1962. Σε αντίθεση με την κινηματογραφική του υπόσταση,  στο αρχικό κόμικ, ο ήρωας ;eχει alter ego, και αυτός είναι ο επιστήμονας Donald Blake. Η μεταμόρφωση του συμβαίνει όταν χτυπήσει το μπαστούνι του με δύναμη στο έδαφος το οποίο και μετατρέπεται στο μαγικό σφυρί του. Ο Thor, είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας υπερηρώων με όνομα Εκδικητές (Avengers) και συχνά μάχεται με τον σατανικό υιοθετημένο αδερφό του Λόκι, θεό της πανουργίας και της απάτης. Θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς υπερήρωες της Marvel και ελέγχει τον κεραυνό με το μυθικό σφυρί του το Μγιόλνιρ (Mjolnir).... το οποίο και παρέδωσε ο σκηνοθέτης στη Νάταλι Πόρτμαν.

T
  
Νάταλι ΠόρτμανMarvelAvengersThor