Σινεμά|12.08.2019 18:45

Πέθανε ο ηθοποιός Dango Nguyen: Συμμετείχε στη σειρά «Walking Dead»

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών, ο Dango Nguyen, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε σε έναν κύκλο επεισοδίων της σειράς δράσης «Walking Dead» και είχε τον ρόλο ενός φρουρού της πόλης Γούντμπερι.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσω του Facebook η Πυροσβεστική Υπηρεσία της πολιτείας της Τζόρτζια, στην οποία εργαζόταν επί 20 χρόνια πριν ακολουθήσει την καριέρα του ηθοποιού. 

Το «The Walking Dead» είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Ρόμπερτ Κέρκμαν, του Τόνι Μουρ και του Τσάρλι Άντλαρντ. Ο Άντριου Λίνκολν, ενσαρκώνει τον βασικό ήρωα, έναν σερίφη Ρικ Γκράιμς, ο οποίος ξυπνάει από κόμμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, αντικρίζοντας ζόμπι να έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Κατόπιν, ο Ρικ, ξαναβρίσκει την οικογένειά του και γίνεται επικεφαλής μίας ομάδας από ανθρώπους που είχαν επιβιώσει. Με αυτή την ομάδα παλεύουν για την επιβίωση εναντίον των ζόμπι, αλλά και διαφόρων ανθρώπων, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι κι από τα ζόμπι.

Ο πρώτος κύκλος διαδραματίζεται στην πόλη της Ατλάντας, αλλά και στις γύρω περιοχές, τοποθεσία που δεν αλλάζει έως και τα μισά της πέμπτης σεζόν. Ενώ από τα μισά της πέμπτης κι έπειτα η σειρά διαδραματίζεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνιας. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου του 2010, στο καλωδιακής κάλυψης κανάλι AMC και παγκοσμίως ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Νοέμβριο στον κανάλι FOX. Οι υψηλές τηλεθεάσεις της σειράς έχουν οδηγήσει το κανάλι να έχει προβάλλει έως τώρα εννιά σεζόν, ενώ η δέκατη θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2019. 

θάνατοςWalking Dead