Σινεμά|19.08.2019 18:00

Ουρές και sold out στις ελληνικές αίθουσες για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Newsroom

Με ουρές έξω από τις αίθουσες όπου προβαλλόταν και sold out προβολές εξαργύρωσε την φήμη της, η πολυ-αναμενόμενη ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο«Κάποτε στο… Χόλιγουντ» που άνοιξε το περασμένο τριήμερο (16 με 18 Αυγούστου) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε περιορισμένο κύκλωμα preview προβολών, πριν την επικείμενη κυκλοφορία της την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου.

Η σινεφιλική επιστολή αγάπης του Ταραντίνο για την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, με τους Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ σε ρόλους ξεπεσμένου σταρ της τηλεόρασης και κασκαντέρ, αντίστοιχα, να ψάχνουν μια ακόμη ευκαιρία στη βιομηχανία του θεάματος σε μια ιστορία παράλληλη με αυτή της Σάρον Τέιτ, συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι που δολοφονήθηκε από τη συμμορία του διαβόητου Τσαρλς Μάνσον, προσέλκυσε 8.785 θεατές σε 14 αίθουσες.

Η ταινία θα ανοίξει αυτή την Πέμπτη σε ευρύ κύκλωμα σε όλη την Ελλάδα, σε περισσότερες από 100 κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ιστορία του «Κάποτε στο… Χόλιγουντ»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει με την 9η ταινία του, μια μυθική ερωτική επιστολή στον κινηματογράφο και την τηλεόραση του τέλους της δεκαετίας του ’60 και μας βυθίζει στην εκρηκτική ομορφιά του Λος Άντζελες της εποχής. Με πρωταγωνιστικό δίδυμο δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και τον Μπραντ Πιτ, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, ένα αριστοτεχνικό κολάζ με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές αναφορές, όπως μόνο ο συγκεκριμένος -ασύλληπτα διαβασμένος- δημιουργός ξέρει να υπογράφει.

Μία ξεχωριστή εμπειρία που υπνωτίζει, διασκεδάζει και προκαλεί το μυαλό με την καθηλωτική ατμόσφαιρα της, την καλειδοσκοπική της αφήγηση, το ανυποχώρητο πάθος της για τη βιομηχανία του θεάματος και την αυτοσαρκαστική της διάθεση.

Λεονάρντο ΝτιΚάπριοΜπραντ ΠιτΚουέντιν ΤαραντίνοΜάργκοτ Ρόμπι