Rambo 5: Last Blood - Πρώτο τρέιλερ με τον Σιλβέστερ Σταλόνε (vid)
NewsroomΤριάντα επτά χρόνια μετά το Πρώτο Αίμα (First Blood) ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως Τζον Ράμπο για το «Last Blood», την πέμπτη και τελευταία συνέχεια της σειράς ταινιών Ράμπο.
Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής η νέα ταινία θα είναι η πιο βίαιη από όλες, χαρακτηρίζοντας τη «Ηard R rating».
«Αυτό που έρχεται δεν θα μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει μέχρι τώρα… Ο θάνατος έρχεται»...
Στην πρώτη επιτυχία της σειράς, ο Σταλόνε υποδύεται έναν βετεράνο πολέμου του Βιετνάμ που εξεγείρεται κατά της εχθρότητας του σερίφη και αστυνομικών μιας μικρής πόλης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια μετέχει σε διάφορες αποστολές στην Ασία στις άλλες τρεις ταινίες.
H ταινία «Rambo V: Last Blood» θα προβληθεί στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2019. Το σενάριο υπογράφουν ο Μάθιου Σιράλνικ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Αυτή τη φορά, ο Sly ως αγέρωχος Τζον Ράμπο ταξιδεύει στο Μεξικό για να σώσει την κόρη ενός φίλου μετά την απαγωγή της από ένα μεξικάνικο καρτέλ... Ο Σταλόνε γυμνάζεται σκληρά για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου, αν και 72 ετών.
- Live εξελίξεις: Το Ιράν χτύπησε την Ερμπίλ του Ιράκ - Ήχησαν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου
- «Ακούσαμε σειρήνες μπαμ - μπουμ, πήραμε μια βαλίτσα και φύγαμε»: Μαρτυρίες Ελλήνων που επέστρεψαν από τη Μέση Ανατολή
- Έντονο επεισόδιο στο Καπιτώλιο με Βετεράνο πολέμου: Του έσπασαν το χέρι και τον έβγαλαν σηκωτό
- Τι κάνει ο Τραμπ με ψάθινο καπέλο και τσουγκράνα στο χέρι σε βίντεο του 2005;