Σινεμά|20.11.2018 14:26

Το prequel του «Game of Thrones» δεν θα έχει δράκους

Newsroom

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν θα διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα που μας παρουσιάστηκαν στο «Game of Thrones».

«Υπάρχουν σημεία όπου οι meisters λένε ότι δεν ήταν 10.000 χρόνια πριν, αλλά 5.000. Προσπαθώ να αντικατοπτρίσω πράγματα της πραγματικότητας σε αυτά της επικής φαντασίας. Στην Βίβλο, μπορούσες να το υπολογίσεις με βάση τις ηλικίες των ανθρώπων. Πλέον έχουμε την χρονολόγηση με άνθρακα και την αρχαιολογία. Αλλά το Westeros δεν έχει κάτι τέτοιο. Είναι στο στάδιο που λένε "ο παππούς μου έμαθε από τον παππού του". Άρα είναι μάλλον κοντά στα 5.000 χρόνια», δήλωσε πρόσφατα ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν στο Entertainment Weekly. 

«Το Westeros είναι ένα πολύ διαφορετικό μέρος», συμπλήρωσε. «Δεν υπάρχει King’s Landing, ούτε Iron Throne, ούτε Targaryens — Η Valyria μόλις ξεκίνησε να αναδύεται με στους δράκους της στην υπέροχη αυτοκρατορία που ξέρουμε. Έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό και πιο παλιό κόσμο. Και ελπίζουμε να είναι μέρος της σειράς. Η Goldman είναι πολύ ταλαντούχα. Ήρθε από την Santa Fe και συζητούσαμε τις ιδέες της για μια εβδομάδα. Μπαίνει σε μια περιοχή στην οποία δεν έχω μπει στα βιβλία. Έχω πει μόνο λίγα πράγματα. Αλλά είναι καταπληκτική συγγραφέας και μου αρέσει η δουλειά της».

Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει το 2020, με πρωταγωνιστές τη Ναόμι Γουότς και τον Τζος Γουάιτχαουζ. Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones», με τον όγδοο και τελευταίο κύκλο του, θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019. 

Τζορτζ Ρ. Ρ. ΜάρτινGame of Thrones