«The Laundromat»: Το τρέιλερ της ταινίας για το σκάνδαλο των Panama Papers
NewsroomΤο «The Laundromat», η νέα ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ σε παραγωγή Netflix, έχει επίσημα και τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.
Η ταινία, με πρωταγωνιστές τούς Μέριλ Στρίπ, Γκάρι Ολντμαν και Αντόνιο Μπαντέρας, βασίζεται στο βιβλίο του Τζέικ Μπέρνσταϊν, «Secrecy World: Inside the Panama Papers Investigation of Illicit Money Networks and the Global Elite». Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα δημοσιογράφων που αποκαλύπτει τα εκατομμύρια έγγραφα που αποκάλυψαν τα μυστικά περιουσιακά στοιχεία των πιο ισχυρών πολιτικών, διέρρευσαν και βρέθηκαν υπό διερεύνηση από δημοσιογράφους, τα «Panama Papers».
Η Στριπ υποδύεται τη χήρα, της οποίας η έρευνα για μία ασφαλιστική απάτη οδηγεί στην αποκάλυψη των συναλλαγών της επιχείρησης και τη σύνδεσή της με τους πλούσιους και ισχυρούς επιχειρηματίες και όχι μόνο.
Στην ταινία συμμετέχουν και οι Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματίας Σένερτς και Σάρον Στόουν.
- Η νέα κόντρα του Δένδια με τον Μητσοτάκη, η αναβολή της μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ και το διάβημα της Αθήνας με την «άδεια» του Νετανιάχου
- Ζει και βασιλεύει το «φακελάκι» στο ΕΣΥ παρά το ιδιωτικό έργο των γιατρών - Γιατί δε μειώθηκε
- Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα νέα κόμματα - Πώς «διαβάζουν» το νέο σκηνικό στην κυβέρνηση
- ΗΠΑ - Ιράν: Η ώρα της διπλωματίας σε έναν πόλεμο αντοχών