Σινεμά|22.09.2019 15:30

It Chapter 2: O Bill Skarsgard προκαλεί ανατριχίλα με το ταλέντο του (vid)

Newsroom

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από το κλασικό θρίλερ «Το Αυτό» το οποίο θεωρείται μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες ταινίες τρόμου. Το θρίλερ επανήλθε στη μεγάλη οθόνη προσαρμοσμένο στο σήμερα το 2017, με νέο πρωταγωνιστή τον Μπιλ Σκάρσκγαρντ, ενώ πλέον κυκλοφορεί στους κινηματογράφους και η συνέχεια της επαναφοράς με τίτλο «Το αυτό: Κεφάλαιο 2»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Σουηδός ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον ρόλο του ανατριχιαστικού κλόουν Pennywise. «Κάνω αυτό το πράγμα με το χείλος μου. Είναι κάτι που κάνω από μικρό παιδί και πάντοτε ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο ρόλο. Οπότε πήγα στην οντισιόν κάπως έτσι… Ήθελα να χρησιμοποιήσω το πρόσωπο μου. Κάνω αυτό το πράγμα με το χείλος μου. Είναι κάτι που κάνω από μικρό παιδί και πάντοτε ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο ρόλο. Οπότε πήγα στην οντισιόν κάπως έτσι… Ήθελα να χρησιμοποιήσω το πρόσωπο μου», ανέφερε ο διάσημος ηθοποιός.

Η μεγάλη αποκάλυψη της συνέντευξης ωστόσο ήταν πως το ταλέντο του Σκάρσγκαρντ μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα οπτικά εφέ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Άντι Μουσκιέτι ήθελε τον Πένιγουάιζ να μπορεί σε κάποιες σκηνές να αλληθωρίσει ώστε η εικόνα του να είναι ακόμα πιο ανατριχιαστική. Προς έκπληξή του τελικά δεν χρειάστηκε τα οπτικά εφέ στα οποία ήταν βέβαιος πως πρέπει να υπολογίσει για κάτι τέτοιο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έκανε το μάτι του να φύγει μπροστά στον συμπρωταγωνιστή του Μπιλ Χέιντερ, κάνοντάς τον να το βάλει στα πόδια!

θρίλερIt Chapter 2Μπιλ Σκάρσκγαρντ