Σινεμά|04.10.2019 16:06

Joker: Μη φέρετε τα παιδιά σας στην ταινία - Δεν παίζει ο Batman

Newsroom

Το φαινόμενο «Joker» αρχίζει και εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη και η οσκαρική κούρσα του Χοακίν Φίνιξ ξεκινά και επίσημα μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα. 

Διαβάστε την Κριτική για την ταινία Joker με τον Χοακίν Φίνιξ 

Όπως αναφέρει ο «Guardian», οι αμερικανικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για φαινόμενα βίας που μπορεί να συμβούν στα σινεμά. Την ίδια στιγμή, οικογένειες θυμάτων μαζικών δολοφονιών έχουν ξεσηκωθεί, και ιδιαίτερα οι οικογένειες των θυμάτων που δολοφονήθηκαν ενώ έβλεπαν την ταινία του Batman «The Dark Knight» το 2012.

Ένας κινηματογράφος του Τέξας, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Fox News, δημιούργησε μια αφίσα για να προειδοποιήσει τους γονείς για το βίαιο περιεχόμενο της ταινίας «Joker» και να τους βεβαιώσει ότι ΔΕΝ είναι κατάλληλη για τα παιδιά τους.

«Γονική προειδοποίηση. Δεν είναι αστείο. Η ταινία είναι ακατάλληλη για πολλούς λόγους. Υπάρχει σκληρή γλώσσα, βία και bad vibes. Είναι μια σκληρή, σκοτεινή και ρεαλιστική απεικόνιση της πορείας ενός άνδρα προς την τρέλα. Δεν είναι για παιδιά και δεν θα τους αρέσει. (Δεν υπάρχει Batman)» αναφέρει η αφίσα.

Διαβάστε ακόμα: Joker: Φάρσα ήταν το βίντεο με την επίθεση του Χοακίν Φίνιξ σε μέλος του συνεργείου

JokerΧοακίν ΦίνιξBatman