Σινεμά|24.11.2018 12:33

Η επιστροφή των «Vikings» πλησιάζει (vid)

Newsroom

Το History Channel κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα νέο teaser για το β’ μισό της 5ης σεζόν του πολεμικού δράματος εποχής «Vikings» με την οριστική ρήξη μεταξύ των γιων του Ragnar Lothbrok να φτάνει στο αποκορύφωμά της φέρνοντας το απόλυτο χάος με έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου. 

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ivan να τοποθετεί τη Σκανδιναβία σε μια νέα Σκοτεινή Εποχή καθώς θέλει να πάρει εκδίκηση από τους αδερφούς του, φιλοδοξώντας να εδραιώσει την δική του εξουσία ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα βυθίσει την χώρα τους στο αίμα και τις φλόγες. Ο Bjørn από μεριάς του αντιλαμβάνεται ότι η θέση του στον θρόνο έχει γίνει πια πολύ επισφαλής καθώς ο ομοαίματος διεκδικητής και ορκισμένος αντίπαλός του συνιστά την πιο θανάσιμη απειλή που φαίνεται ότι ζυγώνει επικίνδυνα και την μητέρα του, Lagertha. Με την βοήθεια και του Ubbe θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τον Ivar να σφετεριστεί το στέμμα.

Η πρεμιέρα της συνέχειας του πέμπτου κύκλου είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 28 Νοεμβρίου και αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια. Παράλληλα, η σειρά έχει κιόλας ανανεωθεί και για έκτο χρόνο με είκοσι νέα επεισόδια που αναμένεται να εμπλουτίσουν την εν λόγω ανθολογία.

T
Vikingsσειρά