Σινεμά|25.11.2018 12:15

Αυτό θα ήταν το τέλος του «Sex and the City»

Newsroom

Αν μια σειρά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η «απόλυτη» σειρά όλων των εποχών που αφορά το γυναικείο φύλο, τότε σίγουρα θα λέγαμε πως είναι το «Sex and the city».

Πριν από ένα περίπου χρόνο έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως το «Sex and the City» δεν θα επιστρέψει τελικά στις κινηματογραφικές αίθουσες για το τρίτο siquel της δημοφιλούς ταινίας, παρά τα αρχικά σχέδια. Ο λόγος που δεν γυρίστηκε ποτέ η ταινία ήταν πως η Κιμ Κατράλ αρνήθηκε να λάβει μέρος στη τρίτη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Vanity Fair, Τζέιμς Άντριου Μίλερ, στη νέα ταινία ο Mr.Big πεθαίνει και η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από την Κάρι και πώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πένθος της. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Κιμ Κατράλ δεν ήθελε να συμμετέχει, αφού όπως δήλωσαν και άνθρωποι του περιβάλλοντός της, η τρίτη ταινία δεν πρόσφερε τίποτα στην Σαμάνθα.

Ο Mr.Big θα πάθαινε καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε μπάνιο στην αρχή της ταινίας και έτσι όλη η ιστορία θα αφορούσε την Κάρι και όχι τη σχέση των τεσσάρων φίλων.

Sex and the City