Σινεμά|20.11.2019 14:20

Netflix: 6+1 σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο και ανυπομονούμε να δούμε (vids)

Άγγελος Γεραιουδάκης

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που περιμένουμε με μεγάλη αγωνία εδώ και καιρό, αφού επιστρέφει η τρίτη σεζόν του «The Crown» (Το Στέμμα). Εμείς προσπαθήσαμε και μάθαμε το υπόλοιπο πρόγραμμα της διάσημης διαδικτυακής πλατφόρμας για να γνωρίζετε όλα όσα έρχονται και αξίζει να παρακολουθήσετε στη μικρή οθόνη. Ετοιμαστείτε καταλλήλως για μαραθώνιο σερί προβολών!

Το Στέμμα (The Crown)

Οι καιροί αλλάζουν. Το καθήκον παραμένει. Καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ Β' αντιμετωπίζει τη γρήγορα μεταβαλλόμενη Βρετανία, η οικογένειά της συνεχίζει να παλεύει με τις απαιτήσεις της μοναρχίας και τις επιθυμίες της ευάλωτης προσωπικής ζωής της. Oι θαυμαστές της δραματικής σειράς «The Crown» προσδοκούν με ανυπομονησία την επερχόμενη τρίτη σεζόν, η οποία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του '60 με μία εντελώς νέα ομάδα ηθοποιών. 

Η Ολίβια Κόλμαν αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' του Ηνωμένου Βασιλείου (που υποδύθηκε η Κλερ Φόι στους δύο προηγούμενους κύκλους), ενώ τον πρίγκιπα Φίλιππο θα ενσαρκώσει ο Τομπάιας Μένζις (στη θέση του αποχωρούντος Ματ Σμιθ) και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα διαδεχθεί τη Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Από το τρέιλερ, φαίνεται ότι αυτήν τη σεζόν θα βρει τη βασίλισσα σε ένα σταυροδρόμι, να αμφισβητεί ενεργά το τι έχει «πετύχει» κατά τη διάρκεια της θητείας της στο θρόνο. Η νέα σεζόν σύμφωνα με το Netflix θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. 

 

Hache

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «La Casa de Papel», αλλά και του «Elite», το Netflix συνεχίζει να επενδύει σε ισπανικές σειρές. Το «Hache» είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και επικεντρώνεται στην ιστορία μιας γυναίκας, την Ελένα (Αντριάνα Ουγάρτε), που έμπλεξε με το εμπόριο ναρκωτικών τη δεκαετία του '60 στη Βαρκελώνη. 

Αμερικανός Γιος (American Son)

Βασισμένο στο καταξιωμένο θεατρικό έργο του Μπρόντγουεϊ, η νέα αστυνομική ταινία του Netflix αφηγείται την ιστορία της Κέντρα Έλις-Κόνορ, που υποδύεται η υποψήφια για Emmy Κέρι Ουάσινγκτον, της μητέρας ενός εφήβου που έχει χαθεί, καθώς προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ σε ένα αστυνομικό τμήμα στη Νότια Φλόριντα.

Ο Στίβεν Πασκουάλ, ο Τζέρεμι Τζόρνταν και ο Γιουτζίν Λι ενσαρκώνουν τους ίδιους ρόλους στη διασκευή, η οποία παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές οπτικές, εξετάζοντας παράλληλα τη μοναδική δυναμική ενός διαφυλετικού ζευγαριού που μεγαλώνει έναν μιγάδα γιο. 

Ντόλι Πάρτον: Ευαίσθητες Χορδές (Dolly Parton's Heartstrings)

Η θρυλική Ντόλι Πάρτιν μάς χαρίζει μια σειρά, κάθε επεισόδιο της οποίας βασίζεται στην ιστορία ενός τραγουδιού της. Μια σειρά που και την βλέπεις, αλλά και την τραγουδάς. Αποτελείται από οκτώ ιστορίες και αφορούν την οικογένεια, την πίστη και τη συγχώρεση. Η νέα μουσική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου. 

The End of the F***ing World

Η Αλίσα (Τζέσικα Μπάρντεν, «Ο Αστακός») συνεχίζει να βιώνει τις συνέπειες των γεγονότων της πρώτης σεζόν. Η δεύτερη σεζόν υποδέχεται έναν νέο χαρακτήρα, την Μπόνι, την οποία υποδύεται η βραβευμένη με BIFA Ναϊόμι Άκι («Λαίδη Μάκμπεθ» και «Star Wars: Episode IX» που θα κυκλοφορήσει σύντομα).

Η Μπόνι είναι ένα αουτσάιντερ με προβληματικό παρελθόν και μια μυστηριώδη σχέση με την Αλίσα. Η Βρετανή σεναριογράφος Τσάρλι Κόβελ αναλαμβάνει ξανά το σενάριο του «The End of the F***ing World», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες της βραβευμένης σειράς βιβλίων κόμικ του Τσαρλς Φόρσμαν.

Ο Γκρέιαμ Κόξον γράφει ξανά την πρωτότυπη μουσική και ερμηνεύει τα τραγούδια, ενώ οι Βρετανίδες σκηνοθέτιδες Λούσι Φορμπς («In My Skin») και Ντέστινι Εκάραγκα («Δύο Αδέλφια στο Πέκαμ») σκηνοθετούν το πρώτο και το δεύτερο μέρος της σεζόν αντίστοιχα. Την παραγωγή της σειράς υπογράφουν η Clerkenwell Films και ο Ντόμινικ Μπιουκάναν. Διευθυντές παραγωγής είναι οι Μάρεϊ Φέργκιουσον, Άντι Μπέικερ, Ντόμινικ Μπιουκάναν, Τζόναθαν Εντουίστλ και Τσάρλι Κόβελ. Παραγωγός είναι η Τζένι Φρέιν.

Η δεύτερη σεζόν του «The End of the F***ing World» θα κάνει πρεμιέρα σε όλες τις περιοχές που απολαμβάνουν το Netflix εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου στις 5 Νοεμβρίου 2019.

Άτυπος (Atypical)

Η κωμική σειρά του Netflix αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Σαμ (Κιρ Γκίλκριστ), ενός 19χρονου που πάσχει από αυτισμό και αναζητά τον έρωτα και την ανεξαρτησία.

Παράλληλα με το αστείο και συγκινητικό ταξίδι αυτογνωσίας του Σαμ, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του αντιμετωπίζουν και αυτά αλλαγές στις ζωές τους, προσπαθώντας να βρουν απάντηση στο καίριο ερώτημα της σειράς: τι σημαίνει να είσαι κανονικός. Στην τρίτη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου, ο Σαμ ξεκινά το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, όπου παλεύει να καταλάβει τι σημαίνει γι' αυτόν επιτυχία, ενώ προσαρμόζεται  στις αλλαγές που επιφέρει η ενηλικίωση.

Η Τζένιφερ Τζέισον Λι υποδύεται τη μητέρα του, την Έλσα, η οποία προσπαθεί ακόμα να βρει τον εαυτό της, καθώς τα παιδιά της μεγαλώνουν και ανεξαρτητοποιούνται. Ο Μάικλ Ράπαπορτ παίζει τον πατέρα του, τον Νταγκ, και η Μπρίτζετ Λάντι-Πέιν παίζει την αδερφή του Σαμ, την Κέισι. Στη νέα σεζόν, το καστ εμπλουτίζεται με τη Σάρα Γκίλμπερτ, την καινούργια καθηγήτρια Ηθικής του Σαμ και τον Έρικ ΜακΚόρμακ, τον καθηγητή τέχνης.

Οι Fab 5 στην Ιαπωνία (Queer Eye: We're in Japan!)

Οι Fab 5 (ΤζόναθανΤαν, Καράμο, Μπόμπι και Άντονι) φτάνουν στο Τόκιο και μοιράζουν χαρά, εξερευνούν την κουλτούρα και βοηθούν δύο άντρες και δύο γυναίκες από την Ιαπωνία να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. 

Τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου στο Netflix και θα είναι τέσσερα. Το μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια Κίκο Μιζουχάρα θα λειτουργήσει ως οδηγός τους, ενώ η κωμικός και σχεδιάστρια μόδας Ναόμι Ουτανάμπε θα είναι ειδική προσκεκλημένη τους.

The CrownNetflix