Σινεμά|12.11.2019 20:15

H φωνή του «Gossip Girl» επιστρέφει στο spin off της σειράς

Newsroom

Ήταν αρχές Ιουλίου, όταν η WarnerMedia ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το spin off για την διάσημη τηλεοπτική σειρά «Gossip Girl». Τα νέα επεισόδια θα διαδραματίζονται οχτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς και θα επικεντρώνονται σε μια διαφορετική ομάδα εφήβων από το Upper East Side της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, η σειρά θα ασχολείται σε μεγάλο βαθμό με το πώς δείχνει σήμερα ο κόσμος, από πού προέρχεται ο πλούτος και τα προνόμια, αλλά και πώς το διαχειρίζεται όλο αυτό ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τζόσουα Σάφραν, ο οποίος είναι ο παραγωγός και ο σεναριογράφος της σειράς, αποκάλυψε πως η Kristen Bell θα επιστρέψει στον κόσμο του Gossip Girl και θα υποδυθεί ξανά την αφηγήτρια, ενώ ανέφερε πως είναι πολύ πιθανή η επιστροφή κι άλλων παλιών ηθοποιών καθώς η νέα ιστορία θα διαδραματίζεται στο ίδιο σχολείο με την πρώτη. 

«Η πόρτα είναι ανοιχτή. Μιλήσαμε με τους μάνατζερ όλων των ηθοποιών και τους είπαμε για το σόου. Και προφανώς λατρεύουμε την συνεργασία με εκείνο το καστ. Αν νιώθουν πως μετά από έξι σεζόν, ότι έπαιξαν εκείνους τους ρόλους και χαίρονται που προχώρησαν, εμείς θα το σεβαστούμε. Αν πάλι θέλουν να επιστρέψουν και να κάνουν παρέα μαζί μας, θα μας άρεσε πολύ» επισήμανε ο ίδιος. 

T

Ο νέος κύκλος του «Gossip Girl» θα προβληθεί στη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του HBO και θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. 

Gossip Girl