Σινεμά|10.12.2019 17:30

Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο ανατρεπτικός Ρίκι Τζερβέις είναι ξανά οικοδεσπότης

Άντα Δαλιάκα

Ο Ρίκι Τζερβέις είναι γνωστός για το καυστικό χιούμορ του και όλες τις φορές που έχει κάνει τους προσκεκλημένους τους παρευρισκόμενους στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών να νιώσουν τουλάχιστον άβολα με τις φονικές ατάκες του.

Το φοβερό παιδί της βρετανικής κωμωδίας επιστρέφει με άγρια διάθεση στην 77η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών για πέμπτη και τελευταία φορά, όπως λένε οι εμπλεκόμενες πλευρές. Στην εποχή της πολιτικής ορθότητας η επί σκηνής παρουσία του Τζερβέις σε έναν παγκοσμίως προβεβλημένο θεσμό όπως αυτός των βραβείων της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ, μας γεμίζει με ενθουσιασμό!

«Για ακόμα μία φορά, μού έκαναν μία πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ομως αυτή θα είναι σίγουρα η τελευταία μου φορά - κι αυτό κάνει το χαρακτήρα της βραδιάς ιδιαίτερα διασκεδαστικό για μένα» δήλωσε ο Τζερβέις.

«Οταν ο Ρίκι Τζερβέις αναλαμβάνει την παρουσίαση των Χρυσών Σφαιρών, να είμαστε σίγουροι ότι για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι» επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ενωσης των Ξένων Ανταποκριτών στο Λος Αντζελες, Λορέντζο Σόρια.

Ο Τζερβέις, ο οποίος ανέλαβε οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών το διάστημα 2010-2012 και μετά άλλη μία φορά το 2016, θα επιστρέψει στην αίθουσα του Beverly Hilton Hotel στις 5 Ιανουαρίου 2020. 

Ρίκι ΤζερβέιςΧρυσές Σφαίρες