Σινεμά|16.11.2019 14:45

O Ντουέιν Τζόνσον γίνεται Black Adam: Μια διαφορετική εκδοχή του Superman (pic)

Newsroom

Οκτώ χρόνια μετά τις πρώτες συζητήσεις, ο Ντουέιν Tζόνσον κατάφερε τελικά να μπει στο σύμπαν της DC και να υποδυθεί τον supervillain του Shazam!, ο οποίος πλέον αποκτά την δική του ταινία. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε περιχαρής μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram ότι στις 22 Δεκεμβρίου 2021 θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία και θα έχει τίτλο «Black Adam». 

«Όπως τα περισσότερα παιδιά, μεγαλώνοντας ονειρευόμουν να γίνω υπερήρωας. Να έχω υπερδυνάμεις, να μάχομαι για το καλό και πάντα να προστατεύω τον κόσμο. Όταν ήμουν 10 ετών γνώρισα για πρώτη φορά τον μεγαλύτερο υπερήρωα όλων των εποχών, τον Σούπερμαν. Ως παιδί, ο Σούπερμαν ήταν ο ήρωας που πάντα ήθελα να είμαι. Αλλά αφού πέρασαν λίγα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι ο Σούπερμαν είναι ο ήρωας που δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι. Ήμουν πολύ αντιδραστικός, πολύ θορυβώδης, πολύ αντιδραστικός στις συμβάσεις και τις αρχές.

Παρά τους μπελάδες, παρέμενα ένα καλό παιδί με καλή καρδιά. Απλά ήθελα να κάνω τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Τώρα, χρόνια μετά, ως άνδρας, με το ίδιο DNA που είχα ως παιδί, τα υπερηρωικά μου όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Έχω την τιμή να μπαίνω στο εμβληματικό σύμπαν της DC και τη χαρά να γίνω ο Black Adam. O Black Adam έχει αποκτήσει με μαγεία δυνάμεις ισάξιες του Σούπερμαν, αλλά δεν υπακούει σε κανόνες. Είναι ένας επαναστάτης, ένας μοναδικός υπερήρωας, που θα κάνει πάντα το σωστό για τους ανθρώπους – αλλά θα το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αλήθεια και δικαιοσύνη – με τον τρόπο του Black Adam. Είναι ένας ρόλος που δεν έχω ξαναπαίξει στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων που θα κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι». 

T
Ντουέιν Τζόνσονκόμικς