Σινεμά|25.11.2019 17:38

Η πολυτάραχη ζωή του Μάικλ Τζάκσον για πρώτη φορά στο σινεμά

Άντα Δαλιάκα

Με τις μουσικές βιογραφίες να έχουν γίνει της μόδας μετά τη σαρωτική επιτυχία του οσκαρικού «Bohemian Rhapsody» που κέρδισε πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως αλλά και την οσκαρικής φιλολογίας βιογραφία του Έλτον Τζον, «Rocketman», οι παραγωγοί της βιογραφίας του Φρέντι Μέρκιουρι ελπίζουν να επαναλάβουν το σουξέ με μια ταινία για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον.

Αν και το θέμα φαντάζει «απαγορευτικό» έπειτα από τις αποκαλύψεις για παιδεραστία εκ μέρους του βασιλιά της ποπ που προκάλεσαν σάλο με το που προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ «Leaving Neverland», οι συντελεστές του Bohemian Rhapsody επιβεβαιώνουν ότι δεν θα αγνοηθεί τίποτα από τη ζωή του Τζάκσον.

copyright: APimages

Σε αυτήν τη φάση της προπαραγωγής της ταινίας που έχει αναλάβει ο μεγαλοπαραγωγός Γκρέιαμ Κινγκ (GK Films), το σενάριο ετοιμάζει ο Τζον Λόγκαν, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Penny Dreadful» και σεναριογράφος της περιπέτειας του Μποντ, «Skyfall».

Και φυσικά, το μεγάλο στοίχημα της ταινίας θα κριθεί στον τρόπο που οι συντελεστές θα επιλέξουν να διαχειριστούν την τραυματική ενηλικίωση του Μάικλ Τζάκσον ως την εξέλιξή του σε σταρ, τις πολλές εκκεντρικότητες του στην ενήλικη ζωή του και τις νέες κατηγορίες για παιδεραστία που έχουν για πάντα αμαυρώσει μετά θάνατον τη φήμη του.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε πριν από μία δεκαετία, το καλοκαίρι του 2009, στα 50 του χρόνια. Σήμερα η βιογραφία του παίρνει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη, ενώ ένα ακόμη μουσικό βιογραφικό δράμα έχει πάρει χαρτάκι προτεραιότητας από την εταιρεία παραγωγής GK Films, αυτό για τους Bee Gees

Φρέντι ΜέρκιουριΜάικλ ΤζάκσονΡάμι Μάλεκ