Σινεμά|26.11.2019 16:41

Netflix - Sex Education: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν (pics)

Newsroom

Η επίσημη σελίδα του Netflix στο Instagram ανακοίνωσε πως η δεύτερη σεζόν της σειράς «Sex Education» (Σεξουαλική αγωγή), η οποία θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου. 

Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Ότις Μίλμπερν, ενός ιδιόρρυθμου μαθητή λυκείου που ζει με τη μητέρα του, τη σεξοθεραπεύτρια Τζιν. Στην πρώτη σεζόν, ο Ότις και η φίλη του, Μέιβ, ανοίγουν μια κλινική σεξουαλικής θεραπείας στο σχολείο για να αξιοποιήσουν το έμφυτο ταλέντο του Ότις στη σεξουαλική συμβουλευτική. Στη δεύτερη σεζόν, ο σεξουαλικά ανώριμος Ότις πρέπει να τιθασεύσει τις ορμές, που πρόσφατα τον κυρίευσαν, για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με το κορίτσι του, την Όλα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την ένταση που επικρατεί στη σχέση του με τη Μέιβ. Την ίδια στιγμή, το Λύκειο Μούρντεϊλ καλείται να αντιμετωπίσει μια έξαρση στη μόλυνση από χλαμύδια, γεγονός που τονίζει την ανάγκη για καλύτερη σεξουαλική αγωγή στο σχολείο, ενώ νέα παιδιά έρχονται στην πόλη, προκαλώντας αναταραχή.

Η σχέση των κολλητών Μέιβ και Έιμι γίνεται πιο δυνατή παρά ποτέ, μια και η Έιμι φεύγει από τους «Άθικτους». Ο Έρικ συνειδητοποιεί ότι η αυτοπεποίθηση που μόλις απέκτησε προσελκύει απρόσμενα τα βλέμματα. Ο Άνταμ είναι σε στρατιωτικό σχολείο και εξακολουθεί να έχει μπερδεμένα αισθήματα για τον Έρικ. Η Λίλι διέκοψε τις σεξουαλικές της αναζητήσεις για να αφιερωθεί στο δημιουργικό της ταλέντο και έγινε φίλη με την Όλα. 

T

Ο Τζάκσον αναγκάζεται να «πουλά» την πνευματική και όχι τη σωματική του δύναμη, ενώ λυγίζει από την πίεση που δέχεται από τους γονείς του να πετύχει. Η σχέση της Τζιν και του Γιάκομπ αποκαλύπτεται, αναγκάζοντάς τους να μάθουν να λειτουργούν ως ανασυγκροτημένη οικογένεια. Η Τζιν αποκτά ξαφνικά σχέσεις με την κυρία Γκροφ, με την οποία γίνεται τελικά φίλη.

Σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς είναι η Λόρι Ναν, ενώ την παραγωγή υπογράφει η Eleven. Τη δεύτερη σεζόν σκηνοθετούν οι Μπεν Τέιλορ, Άλις Σίμπραϊτ και Σόφι Γκούντχαρτ. Οι Τζέιμι Κάμπελ, Λόρι Ναν και Μπεν Τέιλορ υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς.

Netflix