Σινεμά|30.11.2018 13:58

Το Netflix κόβει το «Daredevil» (vid)

Newsroom

Μετά από τρεις σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε πως το «Daredevil» δεν θα επιστρέψει για τέταρτη σεζόν. 

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι για την τελευταία σεζόν του show και παρότι είναι επώδυνο για τους fans, νοιώθουμε ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο ενώ βρίσκεται στα καλύτερα του. Είμαστε ευγνώμονες στον showrunner, Έρικ Όλεσον, τους σεναριογράφους, την εξαιρετική ομάδα του show και το απίστευτο cast περιλαμβάνοντας και τον Τσάρλι Κοξ ως Daredevil, και επίσης στους fans που υποστήριξαν την σειρά με τα χρόνια. Αν και η σειρά στο Netflix τελείωσε, οι υπάρχουσες τρεις σεζόν θα μείνουν στην υπηρεσία για τα επόμενα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Daredevil θα ζήσει μέσω των μελλοντικών projects της Marvel», γράφει η επίσημη ανακοίνωση του Netflix.

Όπως όλα δείχνουν, η Marvel μειώνει με συνοπτικές διαδικασίες τις συνεργασίες που έχει με το Netflix, ενόψει του λανσαρίσματος του Disney+, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τη διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα όσον αφορά το κομμάτι αυτό. 

Θυμίζουμε ότι το «Daredevil» ήταν η πρώτη σειρά της Marvel που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2015 στο Netflix και έγινε η τρίτη που κόβεται μετά τα «Iron Fist & Luke Cage», με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει το «Jessica Jones» και το «Punisher».

σειράNetflixDaredevil