Σινεμά|10.12.2019 17:29

Χρυσές Σφαίρες 2020: Σήμερα ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες

Newsroom

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 ανακοινώνονται σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου. Οι θεατές αναμένουν να δουν γνωστά πρόσωπα στη σκηνή. Παρουσιαστές της λαμπερής εκδήλωσης θα είναι οι παρουσιαστές: Tim Allen, Dakota Fanning και Susan Kelechi Watson.

Οι πρεσβευτές για τις Χρυσές Σφαίρες 2020, Dylan και Paris Brosnan, γιοι του Pierce Brosnan θα «βοηθήσουν» φέτος τους παρουσιαστές, παίρνοντας σκυτάλη από τους Terry Crews, Danai Gurira, Leslie Mann και Christian Slater που είχαν αναλάβει πέρυσι τον ίδιο ρόλο

Το streaming της ανακοίνωσης θα ξεκινήσει στις 17:00 τοπική ώρα, στον ιστότοπο και τη σελίδα στο Facebook των Golden Globes. Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα βραβευτούν οι Tom Hanks και Ellen DeGeneres: στον πρώτο θα δοθεί το υψηλού κύρους Cecil B. DeMille Award και στη δεύτερη το Carol Burnett Award.

T
T

Οι Χρυσές Σφαίρες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στην Καλιφόρνια. Για πέμπτη χρονιά την τελετή θα παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός Ricky Gervais.

T
Χρυσές Σφαίρες