Σινεμά|09.12.2019 13:20

La Casa De Papel: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής του τέταρτου κύκλου (vid)

Newsroom

Tο «La Casa de Papel», η σειρά φαινόμενο του Netflix που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ όχι μόνο στην ιβηρική χερσόνησο, υπόσχεται στους θιασώτες του πολλές ακόμα εκπλήξεις. Όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της σειράς, ο «Καθηγητής», η «Τόκιο» και η υπόλοιποι ήρωες θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του νέου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου 2020. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram. Μάλιστα, στο βίντεο που αναρτήθηκε παρουσιάζονται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ στην περιγραφή οι δημιουργοί της τονίζουν πως «ούτε ο καθηγητής δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τόσο χάος».

T

Χιτ σε χρόνο ρεκόρ 

Tο «La Casa de Papel», δηµιούργηµα του ισπανικού δικτύου Antena 3 που απέκτησε το Netflix τον Μάιο του 2017, έγινε σε χρόνο-ρεκόρ χιτ χάρη στo word of mouth σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία, η Αργεντινή και η Σαουδική Αραβία, που έχουν βιώσει οξεία οικονοµική και κοινωνική κρίση. Γιατί πώς θα ξορκίσεις τον δαίµονα µιας δικτατορικής οικονοµικής πολιτικής, αν όχι µε µια µάσκα του Νταλί φορεµένη από µια χούφτα σύγχρονων αγανακτισµένων στην πατρίδα των… αγανακτισµένων;

Ολο αυτό το πολιτικό πλαίσιο, συνδυασµένο µε το ξενόφερτο σινε-µοτίβο της ληστείας µε οµηρεία, έφτασε έως τα βραβεία Emmy και το «La casa de papel» είναι σήµερα µια µη αγγλόφωνη σειρά µε βραβείο Emmy καλύτερης δραµατικής σειράς.

La casa de papelCasa de PapelNetflix