Ο Πρίγκιπας: Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Μέγκαν Μαρκλ γίνονται... σειρά κινουμένων σχεδίων
Newsroom«Ο Πρίγκιπας» είναι η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που διαπραγματεύεται την ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Τα κείμενα και την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει ο Γκάρι Τζανέτι, ο οποίος δημοσίευσε μία σειρά από σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.
Ο Τζανέτι θα δανείσει τη φωνή του στον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, ο Ορλάντο Μπλουμ στον πρίγκιπα Χάρι, η Κοντόλα Ρασάντ στην Μέγκαν Μαρκλ, η Λούσι Παντς στην Κέιτ Μίντλετον. Με τη φωνή του Τομ Χολάντερ θα μιλάνε ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο Κάρολος, ο Άλν Κάμινγκ θα δώσει τη φωνή του στον μπάτλερ του Τζορτζ, Όουεν, η Φράνσις Ντε Λα Τουρ στην βασίλισσα Ελισάβετ και ο Ιβάν Ρίον στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.
«Είμαι ενθουσιασμένος που εργάζομαι για το HBO Max και φέρνω στο φως μία ακόμα σειρά σχετικά με τα μέλη μίας οικογένειας που χωρίς δισταγμό παλεύουν για το θρόνο», δήλωσε ο Τζανέτι.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα