Σινεμά|14.02.2020 21:10

Billie Eilish: Κυκλοφόρησε το τραγούδι «No Time To Die» για τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ

Newsroom

Η 18χρονη Μπίλι Άιλις, που έγραψε ιστορία στην τελετή απονομής των Μουσικών Βραβείων Grammy 2020, καθώς είναι η νεότερη καλλιτέχνης που ήταν υποψήφια και κέρδισε τρόπαια και στις τέσσερις κύριες κατηγορίες (Άλμπουμ της Χρονιάς, Ηχογράφηση της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς και Καλύτερη Νεοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνης) κυκλοφόρησε το τραγούδι για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time To Die».

Διαβάστε ακόμα: Ντάνιελ Κρεγκ - Θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου από το να παίξω ξανά τον Τζέιμς Μποντ

Η 18χρονη τραγουδίστρια είναι το νέο μουσικό-φαινόμενο της Αμερικής. Ηχογραφούσε τα τραγούδια της μαζί με τον αδερφό της Φινέας Ο’ Κόνελ στο δωμάτιό της, στο σπίτι των γονιών τους στο Χάιλαντ Παρκ του Λος Άντζελες.

Η Άιλις πήρε Grammy στις κατηγορίες Καλύτερο Άλμπουμ για το «When We Fall Asleep, Where Do We Go?», Καλύτερο Τραγούδι και Καλύτερη Ηχογράφηση της Χρονιάς για το «Bad Guy», Καλύτερη Νεοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνης και Καλύτερο Ποπ Άλμπουμ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα συμβεί στη ζωή μου... ποτέ δεν παίρνω τίποτα σοβαρά, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι είμαι τόσο ευγνώμων και είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ» τόνισε η τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο στην Κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς.

Ο αδερφός της εξέφρασε την έκπληξή του για τη νίκη, σημειώνοντας ότι λάτρεψε όλα τα άλλα τραγούδια που ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία. «Δημιουργούμε μαζί μουσική στο υπνοδωμάτιό μας, μας επιτρέπουν να το κάνουμε αυτό, και το κάνουμε ακόμα», είπε και ενθάρρυνε και άλλους νέους μουσικούς να συνεχίσουν την αναζήτηση μουσικής.

Η Eilish, η οποία έγινε 18 ετών τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι η νεότερη σε ηλικία ερμηνεύτρια του βασικού κομματιού του soundtrack της νέας ταινίας Μποντ με τίτλο: «No Time to Die».

Τζέιμς ΜποντΜπίλι ΆιλιςGrammy 2020