Σινεμά|05.12.2018 19:51

Η Universal ετοιμάζει μιούζικαλ με μουσική του Πρινς

Newsroom

Κι ενώ το Netflix ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Πρινς, η Universal εξασφάλισε τα δικαιώματα για μια σειρά τραγουδιών του διάσημου καλλιτέχνη. 

Σύμφωνα με το Variety, το στούντιο έχει στα σκαριά ένα νέο μιούζικαλ παρόμοιο με το «Mamma Mia!». Η ταινία απλά θα εμπνέεται από τη μουσική του Πρινς και θα τη χρησιμοποιεί ως αφετηρία για να αφηγηθεί μια νέα ιστορία. Προφανώς την κατάσταση επέσπευσε η εισπρακτική επιτυχία του «Βohemian Rhapsody».

Η ταινία δεν θα είναι βιογραφική και δεν θα παρουσιάζει την ζωή του τραγουδιστή. Εξάλλου, η ταινία «Purple Rain» ήταν αρκετά περιεκτική και κάλυψε επαρκώς την ζωή και την καριέρα του διάσημου καλλιτέχνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το μιούζικαλ, ενώ ακούγεται ότι οι υπεύθυνοι έχουν ξεκινήσει ήδη τις συναντήσεις με πιθανούς σκηνοθέτες και παραγωγούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Universal έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα των τραγουδιών του Τζορτζ Μάικλ και ετοιμάζει ταινία με τον τίτλο «Last Christmas». Επίσης, αναμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του «Cats» από τον Τομ Χούπερ στις 20 Δεκεμβρίου 2019. 

ΠρινςμιούζικαλUniversal