Σινεμά|10.02.2020 06:06

Τα Όσκαρ αποκτούν το δικό τους μουσείο - Η ανακοίνωση του Τομ Χανκς

Newsroom

O Πρόεδρος της Ακαδημίας, Ντέιβιντ Ρούμπιν, παρουσίασε τον αντιπρόεδρο Τομ Χανκς στη σκηνή των φετινών Όσκαρ και ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι το Μουσείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

«Σ' ευχαριστώ Ντέιβιντ. Εχουμε αρκετά μουσεία στο Λος Αντζελες, ακόμα κι ένα για selfies φωτογραφίες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ναι υπάρχει. Μπορείτε να το ψάξετε. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε ένα Μουσείο Κινηματογράφου και τώρα έχουμε. Εγώ σήμερα τέλειωσα με κάτι μπογιές. Με βοηθησε η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ενώ ο Μπραντ Πιτ δούλευε με κάτι μερεμέτια στην ταράτσα ημίγυμνος. Το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου του 2020» αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός.

Το νέο μουσείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις πτυχές της ιστορίας του Χόλιγουντ, από τους σταρ, τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους μέχρι τα σκηνικά και τα κοστούμια, τον σχεδιασμό της παραγωγής και την τεχνολογία. Θα βρίσκεται στο Μίρακλ Μάιλ, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα μουσεία του Λος Άντζελες. Ο Τομ Χανκς είναι στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τον Ελληνοαμερικανό Τζιμ Γιαννόπουλος, πρόεδρο της Paramount. 

ΌσκαρΌσκαρ 2020Τομ Χανκς