Σινεμά|15.02.2020 16:14

Ρόμπερτ Πάτινσον: Το πρώτο teaser από τον νέο «Batman» - Δείτε πώς θα είναι η στολή

Newsroom

O Ρόμπερτ Πάτινσον θα ενσαρκώσει τον Batman στην επόμενη ταινία του υπερήωρα της DC Comics. Το πρώτο teaser από την ταινία, που σκηνοθετεί ο Ματ Ριβς, έχει ήδη κυκλοφορήσει με τον ηθοποιό να κλέβει την παράσταση. To ενός λεπτού βίντεο έχει σκοτεινό ύφος, ενώ ακούγεται η μουσική του Μάικλ Γκιατσίνο. Στην αρχή φαίνεται το μπροστινό μέρος της στολής του ήρωα, ενώ σιγά σιγά το πλάνο ανοίγει και εμφανίζεται σε προφίλ ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Στο πλευρό του πρώην σταρ του «Twillight» θα είναι η Ζόε Κράβιτζ, η οποία θα υποδυθεί την Σελίνα Κάιλ ή Catwoman. Το κορίτσι -αιλουροειδές, κατά κόσμον Σελίνα Κάιλ, βρίσκει μία ακόμη άξια κινηματογραφική εκπρόσωπο μέσα στο στενό δερμάτινο κοστούμι που φόρεσαν βραβευμένες με Όσκαρ πρωταγωνίστριες σαν τις Χάλι Μπέρι και Αν Χάθαγουεϊ, αλλά και αέρινες σταρ σαν τη Μισέλ Φάιφερ. Η κόρη του Λένι Κράβιτς απολαμβάνει αυτή την εποχή την αναγνώριση που της έχει χαρίσει το τηλεοπτικό «Big Little Lies».

Κι ενώ στα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το αν θα ταιριάζει ο Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν  /Μπρους Γουέιν (άλλοι φαν τον λατρεύουν κι άλλοι τον μισούν), ένας ακόμη τηλεοπτικός αστέρας, ο Τζέφρι Ράιτ του «Westworld» θα πάρει το μέρος του Ανθρώπου-Νυχτερίδα ως παραδοσιακός συνεργάτης στην καταπολέμηση του εγκλήματος στην Γκόθαμ Σίτι. 

Η ταινία «The Batman» αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021.

 
BatmanΡόμπερτ Πάτινσον