Σινεμά|21.02.2020 17:24

Netflix: Νέα σειρά για τη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ από τον Ράιαν Μέρφι

Newsroom

Με μια είδηση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι το γκλάμουρ του παλιού Χόλιγουντ θα επανέλθει στην μικρή οθόνη με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες και πλούσιο υλικό από τα παρασκήνια, το Netflix ετοιμάζει τα αποκαλυπτήρια της μίνι σειράς για την αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία την Πρωτομαγιά.

Επτά επεισόδια γύρισε ο φημισμένος δημιουργός και παραγωγός Ράιαν Μέρφι για να δούμε από την 1η Μαΐου στην πλατφόρμα streaming, τα οποία διαδραματίζονται μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς το χολιγουντιανό σύστημα ανασυγκροτείται μετά τον πόλεμο. Σύμφωνα με τον Ράιαν Μέρφι, που έχει πενταετές συμβόλαιο με τον Netflix, το «Hollywood», η πρώτη του αποκλειστική παραγωγή για τον τηλεοπτικό κολοσσό (το «The Politician» ήταν σε παραγωγή της 20th Century Fox), θα είναι ένα «γράμμα αγάπης προς την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ», ενώ θα ρίχνει μια βαθύτερη ματιά «τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην βιομηχανία του σεξ, και πως τα πάντα έχουν αλλάξει αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει.»

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ντάρεν Κρις, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοντ, Τζέρεμι Πόουπ, Πάτι ΛουΠόν, Τζιμ Πάρσονς και Μοντ Άπατοου, ενώ γκεστ ρόλο θα έχουν μεταξύ άλλων οι Μίρα Σορβίνο και Ρομπ Ράινερ. Ο Κόρνσγουετ σχολίασε για την σειρά «Τοποθετείται στην δεκαετία του ’40 στο Χόλιγουντ, οπότε θα είναι γεμάτη από υπέροχα ρούχα και υπέροχες προφορές. Θα είναι αρκετά σέξι και ελπιδοφόρα. Θα μιλάει για τους νέους ανθρώπους και τον ενθουσιασμό που νιώθουν αναζητώντας ευκαιρίες.»

Για την ώρα περιμένουμε και το πρώτο τρέιλερ της σειράς.

NetflixΡάιαν Μέρφι