Σινεμά|25.02.2020 11:02

The Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σεζόν - σχέδια για ταινία από το Netflix

Άντα Δαλιάκα

Με νωπή ακόμη την απρόσμενη μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν, οι συντελεστές του The Witcher (Ο Γητευτής) έβαλαν μπρος τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν στη Μεγάλη Βρετανία με τον Χένρι Κάβιλ να επιστρέφει στον ρόλο του Γκέραλτ της Ρίβια, την Άνια Τσαλότρα στον ρόλο της μάγισσας Γιένεφερ, τη Φρέγια Άλαν στον ρόλο της πριγκίπισσας Σίρι και τον Τζόι Μπάτεϊ στον ρόλο του βάρδου Τσάσκιερ.

Το καστ υποδέχεται και τον Κρίστοφερ Χίβτζιου, τον δημοφιλή «άγριο» Τόρμουντ του «Game Of Thrones», ο οποίος υποδύεται τον Νίβελν, τον καταραμένο άντρα του δάσους της Μούριβελ. Μαζί και οι:  Γιάσεν Ατούρ στον ρόλο του Κόεν, Αγκνες Μπιόρν στον ρόλο της Βαρίνα, Πολ Μπούλιον στον ρόλο του Λάμπερτ, Θιού Ερστεντ Ρασμούσεν στον ρόλο του Εσκελ, Αΐσα Φαμπίεν Ρος στον ρόλο της Λήδια και  Μέσια Σίμσον στον ρόλο της Φραντσέσκα.

Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει οριστεί για το 2021 με οκτώ νέα επεισόδια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που προεξοφλούν ότι θα είναι καλύτερη από την πρώτη – η πρώτη σεζόν μπορεί να μην άρεσε στους κριτικούς, όπως είναι ήδη γνωστό, αλλά ενθουσίασε τους φαν. Το υποσχέθηκε, εξάλλου, και η Λόρεν Σμιντ Χίσριτς, επικεφαλής της ομάδας των δημιουργών του The Witcher, διευκρινίζοντας ότι το σενάριο της δεύτερης σεζόν έχει στρωτή αφηγηματική ροή χωρίς άλματα στον χρόνο, μία επιλογή που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο ξεκίνημα της σειράς και επικρίθηκε ιδιαίτερα ως απογοητευτική για την εμπέδωση της ιστορίας και των χαρακτήρων.

Και το καλύτερο; Το Netflix επιθυμεί να διευρύνει την σειρά, που βασίζεται στα βιβλία φαντασίας του Αντρέι Σαπκόφσκι, με ξεχωριστά τηλεοπτικά κεφάλαια – spinoffs, ακολουθώντας προφανώς την τηλεοπτική στρατηγική του σύμπαντος του Star Wars που κρατάει χρόνια, καθώς η Λόρεν Σμιντ Χίσριτς έχει αναλάβει την ανάπτυξη και δημιουργία του animation «The Witcher: Nightmare Of The Wolf» σε σενάριο του Μπο ΝτεΜάγιο. Περισσότερα νέα γι' αυτό το πρότζεκτ ελπίζουμε ότι θα μάθουμε σύντομα. 

NetflixΤόρμουντΧένρι ΚαβίλThe Witcher