Σινεμά|08.12.2018 12:45

American Gods: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 2ης σεζόν (vid)

Newsroom

Η νέα σειρά του Μπράιαν Φούλερ, που προβάλλεται στο Starz, έχει αποδειχθεί παραπάνω από αντάξια των προσδοκιών, μια σειρά που παρά τα όποια ελαττώματά της δεν παύει ποτέ να είναι συναρπαστική και σίγουρα δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. 

Το «American Gods» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα φαντασίας του Νιλ Γκέιμαν και αποτελείται από επεισόδια της μίας ώρας. Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον πόλεμο μεταξύ των Παλιών και Νέων Θεών. Οι πρώτοι χάνουν πιστούς, καθώς όλοι έχουν στραφεί σε θεούς που αντικατοπτρίζουν τη μοντέρνα κοινωνία, όπως τα χρήματα, την τεχνολογία, τα ΜΜΕ, τη διασημότητα και τα ναρκωτικά.

Η αφίσα της 2ης σεζόν του «American Gods»

Πριν λίγες ώρες, ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2019 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Στην αφίσα παρατηρούμε τον Mr. Wednesday και τον Shadow Moon με δύο κοράκια να πετάνε δυσοίωνα από πάνω τους και τον τίτλο «Όλοι χρειαζόμαστε έναν σωτήρα».

Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου έχει αναλάβει πλέον ο Νιλ Γκέιμαν, αλλά όπως θα δείτε και στο teaser το αισθητικό κομμάτι της σειράς παραμένει το ίδιο. 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γκέιμαν αποκάλυψε πως η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα πιάσει την ιστορία μερικές ώρες μετά από τα γεγονότα του φινάλε της πρώτης σεζόν, και τα πάντα θα πάνε προς το καλύτερο και προς το χειρότερο μαζί.

σειράAmerican Gods