Σινεμά|07.03.2020 14:25

«Thor: Love And Thunder»: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στον ρόλο του απόλυτου «κακού»

Newsroom

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Collider ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ (Christian Bale) θα είναι ο «κακός» στην πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel, «Thor 4: Love And Thunder». Ο Batman Κρίστιαν Μπέιλ που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στο φιλμ της Fox/Disney «Ford v Ferrari», φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει να υποδυθεί έναν μοχθηρό ρόλο δίπλα στη Νάταλι Πόρτμαν που θα ενσαρκώσει τη θηλυκή εκδοχή του Thor. 

Το επιβεβαίωσε ουσιαστικά σε συνέντευξη της η Τέσα Τόμσον (Tessa Thompson) που παίζει τη Valkyrie, δηλώνοντας ότι ο Μπέιλ θα υποδυθεί (βάση του σεναρίου που έχει διαβάσει η ίδια) τον ρόλο του «κακού», ο οποίος είναι πραγματικά φανταστικός.

Μετά το τέλος του «Avengers Endgame» οι θαυμαστές των ταινιών της Marvel σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την έκπληξη. Στο φεστιβάλ «Comic Con», η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) είχε σηκώσει το... σφυρί του Thor και προανήγγειλε την απόλυτη εξέλιξη του υπερήρωα. Στη νέα ταινία «Thor: Love and thunder», η 38χρονη Πόρτμαν θα ενσαρκώσει τον θηλυκό Thor, παρέα, φυσικά, με τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth).

O Thor έχει πλέον το μεγαλύτερο franchise στην Marvel, μιας και κανένας άλλος υπερήρωας δεν έχει τέσσερις ταινίες στο... ενεργητικό του.

MarvelΝάταλι ΠόρτμανΚρίστιαν ΜπέιλThor