Σινεμά|14.03.2020 18:01

Κορονoϊός: Η νέα ταινία των Πενέλοπε Κρουζ και Αντόνιο Μπαντέρας σταματάει γυρίσματα

Άντα Δαλιάκα

Η ταινία «Official Competition» που επανενώνει τους Πενέλοπε Κρουζ και Αντόνιο Μπαντέρας, δύο μεγάλους σταρ του ισπανικού κινηματογράφου με καριέρα στο Χόλιγουντ, μετά την κοινή τους συνεργασία στο «Πόνος και δόξα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, σταματάει τα γυρίσματά της στην Ισπανία μπαίνοντας στη λίστα των ταινιών που, λόγω του κοροναϊού, αναβάλλουν την παραγωγή τους. 

Την ανακοίνωση έκανε η εταιρεία παραγωγής Mediapro έπειτα από την απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να κλείσει τα σχολεία της Ισπανίας και να επιβάλλει περιορισμούς στις δημόσιες συναθροίσεις. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στη Μαδρίτη πριν από μερικές βδομάδες με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Απριλίου. 

Στην ταινία η Κρουζ υποδύεται μια σκηνοθέτη που καλείται από έναν δισεκατομμυριούχο να ξαναγυρίσει έναντι αδράς αμοιβής μια ισπανόφωνη ταινία - σταθμό με πρωταγωνιστή τον σταρ Φελίξ Ριβέρο (τον υποδύεται ο Μπαντέρας). 

Το «Official Competition» ακολουθεί τα βήματα του «Mission Impossible 7» με τον Τομ Κρουζ που αποχώρησε από τη Βενετία πάνω στο ξέσπασμα της κρίσης του κοροναϊού, της μουσικής βιογραφίας του Έλβις Πρίσλεϊ δια χειρός Μπαζ Λούρμαν, που διέξοψε τα γυρίσματα της στην Αυστραλία καθώς ο Τομ Χανκς, ένας εκ των πρωταγωνιστών, διαγνώστηκε θετικός στον ιό, αλλά και του «Shang-Chi and The Legend Of The Ten Rings» της Marvel που χρειάστηκε να σταματήσει καθώς ο σκηνοθέτης Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον μπήκε οικειοθελώς σε καραντίνα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων του για κοροναϊό. 

Αντόνιο ΜπαντέραςΠενέλοπε ΚρουζΚορονοϊός