Σινεμά|30.03.2020 17:35

#Μένουμε_σπίτι: Απρίλιος με πρεμιέρες στην COSMOTE TV

Newsroom

Η µικρή οθόνη βάζει στο σαλόνι µας ορισµένες από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών: την επική ιστορική σειρά «The Last Kingdom» που µας µεταφέρει στην εποχή των πολέµων µεταξύ Βρετανών και Βίκινγκς, το «Devils», νέο δραµατικό θρίλερ µε δέκα επεισόδια, που έχει πρωταγωνιστή τον τηλεοπτικό σταρ Πάτρικ Ντέµπσεϊ του «Grey’s Anatomy», καθώς και τη νέα σεζόν του υποψήφιου για Emmy δικαστικού δράµατος «The Good Fight». Αυτές είναι µερικές µόνο από τις παραγωγές που ξεχωρίζουν µέσα στον Απρίλιο στην COSMOTE TV.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΤΟ COSMOTE SERIES HD

Το πολεµικό δράµα «The Last Kingdom» επιστρέφει µε 4ο κύκλο επεισοδίων, στον οποίο οι συµµαχίες ανάµεσα στα βασίλεια έχουν πλέον κατακερµατιστεί. Ο Ούτρεντ (Αλεξάντερ Ντρέιµον), συνεχίζοντας την προσπάθεια διεκδίκησης της γης που του ανήκει, αποφασίζει να προκαλέσει σε µάχη τον θείο του (Τρίτη 28/4, 22.00).

Η σειρά «Devils», για τους «διαβόλους» που κυβερνούν κρυφά τον κόσµο, µας συστήνει έναν ατρόµητο τραπεζίτη που βλέπει τις επαγγελµατικές του φιλοδοξίες να γκρεµίζονται όταν ξεσπά σκάνδαλο µε εµπλεκόµενη την εξαρτηµένη από τα ναρκωτικά σύζυγό του (Κυριακή 19/4, 23.00).

Στην 4η σεζόν του «The Good Fight», η µάχιµη δικηγόρος Νταϊάν Λόκχαρτ (την υποδύεται µε απαράµιλλο στυλ η βετεράνος ηθοποιός Κριστίν Μπαράνσκι) έρχεται αντιµέτωπη µε νέες προκλήσεις. Αφού η ίδια και οι συνεργάτες της χάνουν τον µεγαλύτερό τους πελάτη, αποδέχονται την προσφορά µιας πολυεθνικής νοµικής εταιρείας ώστε να συνεχίσουν ως µικρή θυγατρική (Παρασκευή 10/4, 21.00).

Αµέσως µετά την προβολή τους στο COSMOTE SERIES HD, τα επεισόδια των σειρών θα είναι διαθέσιµα µέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

BINGE-WATCHING ΣΕΙΡΩΝ ΣΤΟ COSMOTE TV PLUS

Μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ολόκληρους κύκλους δηµοφιλών σειρών όποτε θέλουν. Μεταξύ αυτών, το «Billions» µε τους Πολ Τζιαµάτι και Ντέµιαν Λούις, το «My Brilliant Friend», τηλεοπτική µεταφορά του πασίγνωστου µπεστ σέλερ της Ελενα Φεράντε, το «Project Blue Book» µε τον Εϊνταν Γκίλεν («Game of Thrones») που διαδραµατίζεται στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέµου, η βρετανική κλασική παραγωγή «Downton Abbey» του Τζούλιαν Φέλοους που αγαπήθηκε σε όλο τον κόσµο, τα δηµοφιλή «The Young Pope» και «The New Pope» µε τον Τζουντ Λο κ.ά.

Αποκλειστικά µέσω της υπηρεσίας, οι τηλεθεατές έχουν στη διάθεσή τους και τα 10 επεισόδια του νέου αστυνοµικού θρίλερ «Interrogation» του Τζον Μάνκιεβιτς («House of Cards», «House M.D.») µε πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα που κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της µητέρας του. Ακόµα και µετά την καταδίκη του σε ισόβια, εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια απόδειξης της αθωότητάς του. Στη σειρά πρωταγωνιστούν γνωστά ονόµατα του κινηµατογράφου και της µικρής οθόνης, όπως οι Πίτερ Σάρσγκααρντ, Κάιλ Γκάλνερ, Κόντι Σµιτ-ΜακΦι, Ντέιβιντ Στράδερν και Τζοάνα Γκόινγκ. 

Μένουμε ΣπίτιCosmote TVτηλεοπτικές σειρές