Σινεμά|02.04.2020 17:11

#Μένουμε_σπίτι: Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ άνοιξε online το «Harry Potter At Home»

Newsroom

Με ένα site, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των πιστών φαν του Χάρι Πότερ, ακόμα και των πιο μικρών στην ηλικία που μένουν σπίτι καθημερινά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η πάντοτε δημιουργική «μαμά» του διάσημου μάγου, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, κάνει ένα ακόμη ξόρκι και ιδού: στο harrypotterathome.com κρύβονται μαγικά δωράκια για τη δημιουργική απασχόληση μικρών και μεγάλων.

Μπαίνοντας στο σύμπαν του νέου σάιτ έχετε πρόσβαση σε κουίζ, παζλ, κείμενα για ανάγνωση με την επιμέλεια των εκδοτικών οίκων της σειράς βιβλίων «Χάρι Πότερ» Bloomsbury και Scholastic, βίντεο που δείχνουν πως σχεδιάζονται οι χαρακτήρες του μαγικού κόσμου και αφιερώματα με πολύ χιούμορ.

T

Θυμίζουμε ότι ο κινηματογραφικός «Χάρι Πότερ» είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα φραντσάιζ στην ιστορία του σινεμά με οκτώ ταινίες που έκαναν τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Ράντκλιφ σταρ. Η Ρόουλινγκ συνεχίζει να γράφει και να δημιουργεί για τη μεγάλη οθόνη με οδηγό το σύμπαν του διοπτροφόρου μάγου στη σειρά των «Φανταστικών ζώων» που άρχισε να προβάλλεται το 2016 με το κεφάλαιο «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται», συνεχίστηκε το 2018 με το «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντενβαλντ», και θα μεγαλώσει κι άλλο προσεχώς με το τρίτο φιλμ προγραμματισμένο για το 2021.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας και το πρακτορείο The Blair Partnership επιτρέπουν πλέον στους εκπαιδευτικούς να δημοσιεύουν βίντεο με αναγνώσεις τους στις ειδικές πλατφόρμες εκπαίδευσης εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία.

Χάρι ΠότερΤζ. Κ. ΡόουλινγκOnlineΚορονοϊός