Σινεμά|05.04.2020 18:20

#Μένουμε_σπίτι με σειρές: Από την Miss Scarlet στους Brews Brothers του Netflix

Άντα Δαλιάκα

Βδομάδα με τη βδομάδα οι πρεμιέρες πληθαίνουν, ενώ η «Δεσποινίς Σκάρλετ και ο Δούκας» («Miss Scarlet & The Duke») ανοίγουν την αυλαία.

Miss Scarlet & The Duke

Η νέα βρετανική παραγωγή «Miss Scarlet & The Duke» που έρχεται σε πρώτη προβολή στο COSMOTE Series HD, με άρωμα «Πύργου του Downton», μπόλικο μυστήριο και θηλυκό πρόσημο που ανατρέπει όσα ξέραμε για τις βρετανικές σειρές αστυνομικού μυστηρίου μέχρι σήμερα, μας συστήνει μια δυναμική ηρωίδα. Μια θηλυκή «Σέρλοκ Χολμς», την Ελίζα Σκάρλετ (την υποδύεται η Κέιτ Φίλιπς, γνωστή μας από τις σειρές «Peaky Blinders», «The Crown» και «Downton Abbey»), που γίνεται η πρώτη γυναίκα ντετέκτιβ του 19ου αιώνα. Η Σκάρλετ αποφασίζει μετά τον θάνατο του πατέρα της, να αναλάβει προσωπικά την επιχείρησή του, ένα γραφείο ντετέκτιβ, προκειμένου να μην χρειαστεί να παντρευτεί για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Προκειμένου όμως να λειτουργήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο, η ανεξάρτητη επαγγελματίας χρειάζεται έναν συνέταιρο και σύντροφο, τον οποίο βρίσκει στο πρόσωπο ενός επιθεωρητή. Η μεταξύ τους συνεργασία, τους οδηγεί στην επίλυση μερικών από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις του Λονδίνου του 1880. (Η σειρά προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.00)

Σειρές στην COSMOTE TV

«The Good Fight»

Στην 4η σεζόν του υποψήφιου για Emmy δικαστικού δράματος «The Good Fight», η Κριστίν Μπαράνσκι επιστρέφει στον ρόλο της μάχιμης δικηγόρου Νταϊάν Λόκχαρτ, που έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Αφού η ίδια και οι συνεργάτες της χάνουν τον μεγαλύτερό τους πελάτη, αναγκάζονται να αποδεχθούν προσφορά από μια πολυεθνική νομική εταιρεία, ώστε να συνεχίσουν ως μικρή θυγατρική (Α΄ προβολή αμέσως μετά το εξωτερικό την Παρασκευή 10/4 στις 21.00).

«Witch Hunt»

Το νορβηγικό αστυνομικό δράμα «Witch Hunt» περιστρέφεται γύρω από την Ίντα Γουέιτζ, την οικονομική διευθύντρια ενός φημισμένου δικηγορικού γραφείου, η οποία βλέπει τους πάντες να στρέφονται εναντίον της, όταν αποκαλύπτει ότι ένα τιμολόγιο που ανήκει σε επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων, συνδέεται με τον μεγαλύτερο πελάτη της. (Από Πέμπτη 2/4 και κάθε Πέμπτη στις 22.00)

«Vagrant Queen»

Η sci-fi σειρά «Vagrant Queen» ακολουθεί την Ελίντα, γόνο βασιλικής οικογένειας που μετά τον θάνατο των γονιών της καταλήγει απόκληρη, στις επικίνδυνες γωνίες του γαλαξία. Απέναντί της βρίσκει συνεχώς την κυβέρνηση που προσπαθεί να εξαφανίσει όσους έχει δίπλα της. (Πρεμιέρα το Σάββατο 11/4 στις 00.00).

«Interrogation»

H δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS προσφέρει ολόκληρες σεζόν δημοφιλών σειρών. Μεταξύ αυτών, αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους και τα 10 επεισόδια του νέου αστυνομικού θρίλερ «Interrogation», από τον δημιουργό Τζον Μάνκιεβιτς («House of Cards», «House M.D.») με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα που κατηγορείται για τη βάναυση δολοφονία της μητέρας του. Ακόμα και μετά την καταδίκη του σε ισόβια, εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια απόδειξης της αθωότητάς του. Στη σειρά πρωταγωνιστούν γνωστά ονόματα όπως οι Πίτερ Σάρσγκααρντ, Κάιλ Γκάλνερ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Ντέιβιντ Στράδερν και Τζοάνα Γκόινγκ.

Πρωτότυπες σειρές στο NETFLIX

«Brews Brothers»

Νέα σειρά για δύο αποξενωμένα αδέλφια, ειδικοί στη ζύμωση της μπίρας. Μακάρι να ήξεραν και τα βασικά της οικογένειας! Διαθέσιμη από 10 Απριλίου

«Έδεσε το γλυκό!» («Nailed It!»)

Οι αγαπημένοι οικοδεσπότες του ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφουν στην τέταρτη σεζόν της σειράς και μας καλωσορίζουν ξανά στις κουζίνες του «Έδεσε το Γλυκό!». Διαθέσιμη

«Το Σόου του Μπιγκ Σόου» («The Big Show Show»)

Ο πρώην παλαιστής της WWE Μπιγκ Σόου είναι εκτός ρινγκ και ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: να μεγαλώσει τις τρεις κόρες του χωρίς τη γυναίκα του. Διαθέσιμη από 6/4

Νέες σειρές στη Nova

«Sports Icons: National Icons»

Ελίτ συναντήσεις των καλύτερων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτές τις κόντρες; Την απάντηση δίνει η σειρά National Icons. Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου στο Novasports1HD στις 16.00.

«Empire 6» (Πρεμιέρα Β΄ Μέρους)

Το υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα «Empire», μία από τις πιο δημοφιλείς αμερικανικές σειρές, επιστρέφει με τα τελευταία δέκα του επεισόδια στο FOX. Από την Τρίτη 7 Απριλίου στο FOX στις 21.50.

NovaMiss Scarlet and the DukeCosmote TVTV ΈθνοςThe Big Show ShowNetflix