Σινεμά|13.04.2020 14:22

Η προσφορά του Εθνους της Κυριακής και του Cinobo: Η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα

Newsroom

Το Εθνος της Κυριακής εγκαινίασε την Κυριακή 12 Απριλίου μια πρωτοποριακή συνεργασία με το Cinobo, τη νέα ελληνική streaming πλατφόρμα για κινηματογραφικές ταινίες. Οι αναγνώστες της εφημερίδας που επιλέγουν την έκδοση με τις προσφορές (4,25€), αποκτούν ταυτόχρονα έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να εγγραφούν στο www.cinobo.com και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για 45 ημέρες, εκατοντάδες ταινίες ανεξάρτητου κινηματογράφου. Η προσφορά απευθύνεται σε νέους χρήστες και η ενεργοποίηση του κωδικού πρέπει να γίνει κατά την εγγραφή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Ο κωδικός αναγράφεται πάνω στην κάρτα CINOBO που περιλαμβάνεται στην έκδοση της εφημερίδας (ειδικό χάρτινο κουπόνι - flyer). Στη συνέχεια μπαίνετε στο www.cinobo.com/campaigns όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, βήμα – βήμα για την ενεργοποίηση της προσφοράς όπου το Cinobo έχει δημιουργήσει την προσφορά με τίτλο «45 ημέρες Cinobo με το ΕΘΝΟΣ» (εφεξής «Προσφορά»).

Για να εξαργυρώσεις τον κωδικό προσφοράς σου κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σου στο Cinobo, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
• Δημιούργησε το λογαριασμό σου από το cinobo.com, πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σου
• Πληκτρολόγησε το όνομά σου, το email σου και τον κωδικό πρόσβασης της επιλογής σου και πάτησε το κουμπί ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
• Στο check out πάτησε ΕΧΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και πληκτρολόγησε τον κωδικό προσφοράς σου.
• Αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό προσφοράς και εφόσον αυτός είναι έγκυρος, θα μπορείς να δεις ότι ο κωδικός προσφοράς έχει εξαργυρωθεί. Θα δείχνει το ποσό έκπτωσης και στο ΣΥΝΟΛΟ θα αναγράφει 0,00€. Στα μικρά γράμματα κάτω από το πορτοκαλί κουμπί πληρωμής, θα δεις ότι μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 14 ημερών, η χρέωσή σου θα είναι 0,00€ για το υπόλοιπο των ημερών που καλύπτει η προσφορά σου. Στα μικρά γράμματα αναγράφεται και η ημερομηνία λήξης της προσφοράς σου.
• Μην αγχωθείς που στα μεγάλα γράμματα αναγράφεται ότι η πρώτη χρέωση θα πραγματοποιηθεί 14 ημέρες από την ημερομηνία εγγραφής. Αυτό αναφέρεται στη λήξη της δωρεάν δοκιμής 14 ημερών. Εφόσον ο κωδικός σου έχει εξαργυρωθεί, αυτή η πρώτη χρέωση για εσένα θα είναι 0,00€.

Cinobostreamingσυνδρομήσινεμά (21177προσφορά