Πολιτισμός|11.08.2020 15:42

Γιώργος Κοτανίδης: Σκόρπισαν την τέφρα του ηθοποιού στην αγαπημένη του παραλία

Newsroom

Στην Ερεσό της Λέσβου, στον αγαπημένο του καλοκαιρινό προορισμό, διέσπειρε χθες η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη την τέφρα του, έξι μήνες μετά τον θάνατό του και την αποτέφρωσή του στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Διαβάστε ακόμα: Κοτανίδης: ΕΔΕ για πιθανό ιατρικό λάθος από τους γιατρούς του Γεννηματάς

Σε ανάρτησή τους στο Facebook οι κόρες του ηθοποιού αναφέρουν: «Μια ζεστή καλησπέρα από την Ερεσό, τον αγαπημένο τόπο του πατέρα μας στον οποίο πέρασε τα τελευταία καλοκαίρια της ζωής του. Πριν το χειρουργείο, ένα πράγμα του έδινε δύναμη: η σκέψη της πρώτης του καλοκαιρινής βουτιάς στην Ερεσό. Εχτές, με έναν διαφορετικό τρόπο δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε αυτή του την επιθυμία. Ο Γιώργος Κοτανίδης κατοικεί πια στο αγαπημένο του Αιγαίο Πέλαγος». Δείτε την ανάρτηση:

Ο Γιώργος Κοτανίδης γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε το δημοτικό στη Δράμα και το γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε δύο χρόνια στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλο­νίκης, όπου μπήκε κατά λάθος, και ασχολήθηκε κυρίως με τη δημιουργία του φοιτητικού θεάτρου και της κινηματογραφικής λέσχης (ΦΟΘΚ). Με την επιβολή της δικτατορίας, άφησε το πανεπιστήμιο και κατέβηκε στην Αθήνα για να γίνει ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης σε ηλικία 74 ετών

Γιώργος Κοτανίδηςαποτέφρωση